ACADEMICCOURSES.RO

Compară Studii de Curs de Top Europa 2019/2020

Europa dispune de o serie de instituții de învățământ care oferă studenților cursuri de vârf, indiferent dacă doresc o dezvoltare profesională sau o schimbare de carieră. Există numeroase locații pe care studenții le pot alege pentru cursurile în Europa în orașe dinamice. În afară de excelența în educație, studenții aleg să urmeze cursuri în Europa și datorită oportunităților din afara sălii de clasă, care includ diverse experiențe culturale, artă, muzică, mâncare, peisaje frumoase și oportunități de călătorie.

Studenții din întreaga lume aleg cursuri în Europa precum lanțul de aprovizionare și logistică, marketing, ospitalitate, modă, management non-profit, design, comerț internațional și comunicare. Durata și cerințele de admitere la cursurile din Europa vor varia în funcție de instituția de învățământ și de programul ales. Studenții au de asemenea posibilitatea de a face cursuri full time, part time sau online, în funcție de nevoile personale de planificare.

Poți afla mai multe despre cursuri în Europa aruncând o privire la programele enumerate mai jos sau îți poți restrânge căutarea folosind căsuțele de căutare de mai sus. Fă următorul pas și poate vei găsi exact ceea ce căutai!

rezultate găsite Filter

Curs de criptografie

London Academy of Trading
Online La zi 1 săptămână Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra

Criptocurrency joacă un rol din ce în ce mai important pe piețele financiare din întreaga lume. Cursul online Crypto-Curren va oferi o înțelegere mai bună a modului în care se tranzacționează monedele digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin, cu accent pe gestionarea riscurilor și conservarea capitalului.

Școala de iarnă

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus La zi 3 săptămâni Ianuarie 2020 Regatul Unit Londra

Școala de afaceri de iarnă este ideală pentru studenți și cei care au absolvit recent. Prin Școala de iarnă, veți dobândi abilități cheie în management, finanțe și marketing pentru a oferi un impuls cunoștințelor dvs. de grad actual.

Curs online de tehnician de sunet

Campus Training
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Spania A Coruña

Vă puteți imagina capturarea sunetului direct în filmări și realizarea postproductiei sale, înregistrarea și producerea noului album al unei trupe sau sunarea auditoriilor și teatrelor? În Treintaycinco mm avem ceea ce trebuie să te antrenezi ca tehnician specializat în sunet. Avem o pregătire de bază solidă și trei specializări pentru a o selecta pe cea care se potrivește cel mai bine obiectivelor tale.

Primul program de ofițeri

OSM Aviation Academy
Campus La zi 20 luni Martie 2020 Norvegia Oslo

Primul program de ofițeri (FOP) este un program cuprinzător de instruire integrată a zborului, în care lecțiile de teorie și de zbor sunt amestecate, oferindu-vă un echilibru deosebit între studiile academice și experiența practică de zbor. Primul program de ofițeri vă va duce din experiența zborului puțin sau deloc la obținerea tuturor licențelor și a ratingurilor de care aveți nevoie pentru a lucra în calitate de prim-ofițer pentru companiile aeriene europene în 20 de luni.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus La zi 20 săptămâni Septembrie 2020 Spania Marbella

Un semestru în străinătate este mai mult decât o aventură academic, este o experiență care poate îmbogăți viața ta și de a schimba cariera ta. Mulți studenți, în special din Canada și SUA, vin la Les

Desigur licență în design industrial intensiv

Umeå Institute of Design - Umeå University
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Suedia Umeå

Design Industrial Intensiove este un pachet de cursuri de un an care trece peste un an întreg de studiu, de la toamnă la primăvară pe termen. Termenul de toamnă este dedicat metodelor de bază în design industrial, cu accent pe procesul de design de produs, în timp ce termenul de primăvară include

Program avansat de arte culinare

Culinary Institute Kul IN
Campus La zi 8 luni Octombrie 2019 Croaţia Sisak

Dacă doriți să vă realizați pasiunea pentru gastronomie, să vă dezvoltați abilitățile profesionale prin cursuri și stagii complete și să experimentați Europa în timp ce vă obțineți cariera de vis, acest program este pentru dvs. În acest nou program culinar internațional, studenții vor avea posibilitatea, după două luni de studii de artă culinară la Kul IN , de a-și continua studiile la Școala de Management Business și Hotel din Lucerna, Elveția.

Programul de pregatire a maestrului

NCUK
Campus La zi 10 - 30 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Manchester

Un program de o calitate excepțională, conceput cu și pentru universități Calificarea de pregătire a Maestrului este cea mai bună pregătire pentru succesul obținut la nivelul postuniversitar ales și în cariera viitoare - vă asigură că intrați și căutați.

Curs intensiv de limbă rusă

Kazan Innovative University
Campus La zi 12 - 18 luni Ianuarie 2020 Rusia Kazan

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov, oferă un curs intensiv în studiul limbii ruse ca limbă străină, compilat de cei mai buni specialiști ai universității. Pe parcursul anului, elevii pot învăța atât limba rusă, cât și disciplinele secundare, care sunt necesare pentru admiterea în orice universitate din Federația Rusă.

Curs - Designer de moda

Swiss Mode
Campus La zi 1 - 3 ani Contactează şcoala Elveţia Montreux

În cursul Fashion Designer, vi se arată cum să concili imaginația individuală cu cerințele profesionale la locul de muncă. Veți învăța cum să exprimați un concept și să îl implementați învățând despre fiecare element al procesului de design de modă, inclusiv materiale, tehnici de colorare, producție și, cel mai important, cum să dați formă unei idei, astfel încât să devină un element realizabil de îmbrăcăminte. La finalizarea acestui curs, veți avea abilitățile necesare pentru a lucra ca designer de modă.

Entrepreneur Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Campus La zi Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Germania Berlin Regatul Unit Londra + 3 mai mult

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afaceri pe care ați dori să o rezolvați sau o vom oferi unei companii reale - apoi abordați-o și soluționați soluțiile. Perfecționați-vă CV-ul și obțineți un certificat valabil în timp ce obțineți un gust al culturii start-up, perfecționați abilitățile esențiale și obțineți un avantaj internațional.

Cursuri generale franceze - opțiunea 3

Institut Europeen De Francais
Campus Part time 1 - 48 săptămâni Contactează şcoala Franţa Montpellier

Recomandăm cursurile noastre generale de limbă franceză dacă aveți cel puțin 17 ani sau un adult și dacă doriți să învățați limba franceză sau să vă perfecționați abilitățile lingvistice în scop personal, școlar sau de afaceri cu un program de lungă durată sau de scurtă durată, imersiune pe termen lung.

CLASS'ART Desen intensiv

Paris Academy of Art
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Bois-Colombes

Class'Art este un program intensiv de desen, conceput pentru a oferi o bază solidă studenților care intenționează să continue studiile în școli de artă academică sau profesională din întreaga lume sau să ajute la perfecționarea abilităților de observare a artiștilor cu o practică existentă. Exercițiile sunt concepute pentru a încuraja un proces rațional pentru traducerea fenomenelor vizuale cu linie și valoare. Curriculumul riguros este centrat pe studiul tradițional al turnărilor de tencuială și al desenării din modelul viu.

Cursuri de ianuarie franceză

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campus La zi 3 săptămâni Franţa Paris

Acest curs de trei săptămâni, de luni până vineri, completează semestrul de toamnă / toamnă și primăvară, oferind lecții de dezvoltare a limbajului de specialitate.

Program german de curs intensiv

Deutschinstitut.at
Campus Part time 1 - 12 luni Octombrie 2019 Austria Viena

Cursurile intensive de limba germană acoperă toate nivelurile de la A1 la C1. Cea mai bună modalitate de a învăța germană temeinic, în fiecare zi, 5 zile pe săptămână!