ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston Statele Unite ale Americii 2019

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Studiul limbii engleze îi ajută pe vorbitorii ne-nativi să își dezvolte competența și fuența în cadrul acestei limbi. Engleza ca și curs secundar de limbă străină este oferită pentru a spori încrederea și abilitățile de comunicare ale studentului într-o limbă care este răspândită în întreaga lume.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Charlestown a fost primul cartier pentru a pop-up în Boston mai târziu să devină un oraș în 1848. Ea are un colegiu comunitate și o școală absolvent făcută de către un spital general local.

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Engleză, Boston, De învăţare la distanţă Filter

Online Curs TEFL de nivel 5 (168 ore)

The TEFL Academy
Online La zi Part time 168 ore Înscriere Deschisă Australia Adelaide Brisbane Melbourne Perth Sydney Canada Montreal Toronto Ţările de Jos Amsterdam Spania Barcelona Germania Berlin Madrid Republica Cehă Prague Italia Rome Irlanda Cork Dublin Galway Limerick Noua Zeelandă Auckland Africa de Sud Bloemfontein Cape Town Durban East London Johannesburg Pietermaritzburg Port Elizabeth Pretoria Regatul Unit Aberdeen Ashford Belfast Birmingham Brighton Cambridge Cardiff Cheltenham Edinburgh Exeter Falmouth Glasgow Hull Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Londonderry Luton Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Reading Sheffield Southampton Southend Stoke-on-Trent