ACADEMICCOURSES.RO

Caută Cursuri în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale UK Online Regatul Unit 2019

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Studiile de limba engleză oferă atât vorbitorilor nativi, cât și celor ne-nativi oportunitatea de a-și dezvolta și perfecționa abilitățile de înțelegere și comunicare. Studiile de limba engleză îi ajută pe studenți să înțeleagă mai bine modelele lingvistice și literale în cadrul limbii și îi încurajează să comunice cu încredere.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale UK Online în Marea Britanie 2019

8 Rezultate din Engleză, UK Online, De învăţare la distanţă Filter

De învățare curs GCSE engleză

Oplex Careers
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest tip de învățare engleză gcse Cursul va oferi studenților cu o perspectivă fantastică în procesul de învățare abilități-cheie pentru a se pregăti pentru a studia pentru limba lor engleza si alfabetizare gcse lui. Acoperind aspecte ale poeziei, scriere fictiv, scris de bază non-fictiv, scrierea tranzacțional.

TEFL nivel pachet de 2, 3 și 4

Oplex Careers
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

TEFL online de nivel 2, 3 și 4 cursuri va oferi studenților cu o înțelegere detaliată a modului în care să sprijine învățarea celor care nu este engleza prima lor limbă, în mediul de învățare.

Curs de limba engleză a2

E-Careers
Online Part time August 2019 Regatul Unit Slough UK Online

În timpul acestui curs de limba engleză, veți interacționa cu o serie de personaje prin activități implicate și să dezvolte scenarii ale unor situații reale de viață folosind state-of-the-art de vorbire.

Curs de limba engleză a1

E-Careers
Online Part time August 2019 Regatul Unit Slough UK Online

Singurul complet on-line curs de limba engleza proiectat pentru auto-studiu, folosind o programă încercate și testate, care face ușor de învățare.

Prima limbă IGCSE curs de limba engleză

UK Open College
Online Part time 300 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest studiu acasă curs de limba engleză IGCSE este conceput pentru studenții pentru care engleza este limba lor maternă, IGCSE în prima limba engleză se dezvoltă capacitatea de a comunica în mod clar, cu acuratețe și în mod eficient în ambele vorbire și scriere.

O limbă engleză nivel și literatură

UK Open College
Online Part time 700 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs se referă la noul spec de brand introdus in septembrie 2015. UK Open colegiu placerea de a oferi posibilitatea de a studia un nivel de limba și literatura engleză așa cum sunt specificate de Edexcel.

Afaceri englez și comunicare

Of Course Learning
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Email-uri au ajuns să domine viața profesională și de afaceri, dar cât de eficiente sunt ale tale? Acest curs vă va învăța când să aleagă e-mail și cum să-l folosească pentru a construi imaginea profesionala, productivitate și relații. instructor Judi este un lider și de conducere antrenor cu experiență, a cărui carieră a inclus un accent pe formarea de comunicare, cu un accent special pe e-mail ...

îmbunătăți engleză - ortografie, punctuație & gramatică

Of Course Learning
Online Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Daca nu ai putea înțelege diferența dintre două puncte și un punct și virgulă, sau între și acolo și sunt, atunci acest lucru este cursul pentru tine! Vom arunca o privire proaspata, la toate lucrurile pe care le-am uitat sau nu au înțeles la școală, astfel încât să puteți scrie email-uri și mesaje cu încrederea că va fi corect (sau ar trebui să se scrie?!) ...