Filter
Cursuri
Regatul Unit England Slough Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Slough Regatul Unit 2019

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Studiile de limba engleză se concentrează pe abilitățile de care este nevoie pentru ca studenții să își îmbunătățească eficiența de comunicare și citire. Cursurile de engleză perfecționează competențele lingvistice ale studenților și le oferă instrumentele de care au nevoie pentru a naviga în mod eficient într-o lume în care engleza devine tot mai răspândită.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Slough în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Engleză, Slough, De învăţare la distanţă

E-Careers

În timpul acestui curs de limba engleză, veți interacționa cu o serie de personaje prin activități implicate și să dezvolte scenarii ale unor situații reale de viață folo ... [+]

Până la sfârșitul cursului A2, cursanții vor fi capabili să înțeleagă și să vorbească fraze legate de informații personale și familiale de bază, precum și sarcinile de zi cu zi, cum ar fi informații simple despre călătorie și direcții precum: să înțeleagă fraze și expresii comune legate de bază informații personale și de familie, cumpărături, în cazul în care locuiți, locuri de muncă, stilul tău de viață etc.

Adresați-vă și să răspundă la întrebări într-o conversație pe un subiect despre care știți.

Învețe să descrie fundalul dvs. personale.

Să învețe să vorbească în timpul prezent, descriind în cazul în care vă aflați în acest moment și a cere lucruri de care aveți nevoie.... [-]

Regatul Unit Slough UK Online
August 2019
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
E-Careers

Singurul complet on-line curs de limba engleza proiectat pentru auto-studiu, folosind o programă încercate și testate, care face ușor de învățare. ... [+]

Până la sfârșitul cursului Începător A1, cursanții vor fi capabili să folosească fraze și expresii de bază, să introducă ei înșiși, cereți și să răspundă la întrebări de bază despre ei înșiși și să fie capabil să organizeze conversații simple, precum: să înțeleagă și să utilizeze expresii cotidiene familiare și expresii de bază pentru a obține lucrurile de care aveți nevoie. Prezentați-vă și de alte persoane.

Adresați-vă și să răspundă la întrebări referitoare la detalii personale, cum ar fi în cazul în care locuiți, oamenii pe care le cunoașteți și lucruri pe care le ai.

Au o conversație dacă cealaltă persoană vorbește încet și în mod clar și este pregătit să vă ajute.... [-]

Regatul Unit Slough UK Online
August 2019
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză