ACADEMICCOURSES

Caută Cursuri în Engleză De învăţare la distanţă în Elveţia 2020

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Cursurile de limba engleză tind să se concentreze pe studiul literaturii engleze, ințelegere și analiză, și se concentrează adesea pe dezvoltarea abilităților esențiale de dialog și comunicare pentru ca vorbitorii de ESL să își îmbunătățească experiența și confortul cu limba engleză.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Cursuri în Engleză De învăţare la distanţă în Elveţia 2020

3 Rezultate din Engleză, Elveţia, De învăţare la distanţă Filter

Gre

MasterPrep International
Cursuri
<
Normă întreagă
Engleză
Italiană
Campus
Online

GRE (Graduate Record Examene) este un test care evalueaza limba engleză, matematică și alte abilități și este adesea considerată ca fiind un factor determinant în procesul de ...

Citeste mai mult

TOEFL pregătire pentru examen

English Training Lounge
Cursuri
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Fața noastră în față și online, programe de pregătire TOEFL / TOEFL iBT sunt concepute pentru a se potrivi cu ușurință în viață și programul studentului. Ca și în toate cursur ...

Citeste mai mult

Cursuri pregătitoare

Alfred Nobel Open Business School
Cursuri
Feb 2021
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 luni
Engleză
Online

Cursuri de pregătire ANOBS mai ales tinta studenții străini care doresc să-și continue studiile universitare sau colegiu în Uniunea Europeană.

Citeste mai mult