Filter
Cursuri
Statele Unite ale Americii Massachusetts Boston Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Cursuri în Engleză Intensiv De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston Statele Unite ale Americii 2019

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Cursurile de Limba Engleză - Intensiv sunt concepute pentru a oferi un mediu de învățare al limbii eficient și rapid care le permite studenților să își continue mai repede studiile lor. Aceștia pot urma cursurile necesare pentru programul lor de studiu și în același timp pot urma cursuri de limba engleză.  

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Fiind capitala din Massachusetts, Boston este foarte metropolitane si acasa, la peste 6 milioane de oameni. Este un centru de educație, cu peste 100 de colegii și universități pentru a participa.

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză Intensiv De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Engleză Intensiv, Boston, De învăţare la distanţă

Bay State College

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Progra ... [+]

Despre Bay State College

Bay State College este o instituție axată pe carieră situată în inima orașului Boston, cel mai mare oraș de colegiu din America. Misiunea noastră este de a pregăti studenții pentru cariere de succes și cetățenie globală prin rigoare academică și sprijin individualizat.

Programul ESL onlineDespre program

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Programul este conceput pentru a consolida competențele în limba engleză pentru studenții care doresc să se înscrie la un colegiu sau universitate, precum și pentru cei care doresc să sporească cariera sau oportunități profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Iulie 2019
La zi
Part time
8 - 32 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză