ACADEMICCOURSES.RO

Caută 57 Studii de Curs de Top în Elveţia 2019/2020

Elveţia este o alegere de top pentru profesionişti şi studenţi din întreaga lume pentru academic, de afaceri, şi dezvoltarea profesională. Există oportunităţi excelente de învăţământ din Elveţia, care pot ajuta cu avansarea în carieră, precum şi ca având posibilitatea de a dezvolta o reţea care se poate întinde pe Europa. Ţinând cursuri în Elveţia, va oferi nu numai un program de top-notch de învăţământ, dar, de asemenea, o experienţă culturală într-o ţară frumoasă şi frumos.

Cursuri în Elveţia poate fi de multe ori luate în legătură cu programele de gradul, programe de certificat sau seriile de dezvoltare profesională. Există opţiuni de studiu pentru cursuri în Elveţia, care se potrivesc cu nevoile de majoritatea studenţilor şi includ de învăţare on-line, la distanţă, sau setarea sala de clasă. Cursuri în Elveţia sunt oferite într-o varietate de subiecte, cum ar fi management, stiinta, bancar, asistenţă medicală, teologie, economie şi altele.

Aruncati o privire prin cursuri în Elveţia pentru a afla mai multe despre oportunităţile pe care le asteapta. Acesta poate fi următorul pas în cariera ta!

rezultate găsite Filter

Curs - Designer de moda de Luxe

Swiss Mode
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Elveţia Montreux

Cursul Fashion Designer de Luxe este o combinație între cursurile noastre de Designer de modă și Dressmaker. În acest curs, veți dobândi cunoștințe și abilități în întregul proces de design de modă și veți câștiga experiență în domeniul îmbrăcămintei și, prin urmare, executarea unui design într-un articol de îmbrăcăminte. Acest curs de Lux oferă, de asemenea, ore suplimentare de clasă pentru a realiza proiecte și a lucra îndeaproape cu profesorii, astfel încât să părăsiți cursul cu o experiență de modă dovedită.

Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education
Campus La zi 1 - 2 săptămâni Contactează şcoala Elveţia Montreux

Glion Summer Experience oferă o introducere de primă clasă în lumea ospitalității de lux.

Organizarea evenimentelor sportive

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology
Campus La zi 5 - 5 zile Contactează şcoala Elveţia Lausanne

Modulul Seminar de organizare a evenimentelor sportive AISTS (SEMOS) oferă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor-cheie pe care oamenii trebuie să le planifice, să comunice și să opereze cu succes atunci când organizează evenimente sportive.

CAS executive în domeniul TIC sau de utilitate de management

IIMT University of Fribourg
Campus La zi Part time 1 - 3 ani Februarie 2020 Elveţia fribourg + 1 mai mult

Executiv CAS ofere participanţilor cu abilităţi analitice, funcţionale, şi interpersonale necesare pentru succesul intr-o TIC ce în ce mai complexe şi globale

pe site-ul de programe corporate

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Campus Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii regiune de mijloc Troy Elveţia Montreux + 2 mai mult

University College oferă cursanţilor posibilitatea de a finaliza educaţia lor la locul de muncă. Aranjamentele sunt realizate între Northwood University şi angajator.

Bacalaureat internațional, (ib) și Regatul Unit, curriculum-ul britanic

English Training Lounge
Campus La zi Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi Argentina Buenos Aires Columbia Bogota Brazilia Rio de Janeiro Chile Santiago Mexic Buenavista Dubai Thailanda Bangkok China Beijing India Delhi Vietnam Hanoi Hong Kong Malaysia Kuala Lumpur Arabia Saudită Riyadh Coreea de Sud Seul Shanghai Singapore Singapur Taiwan Taipei Japonia Tokyo Indonezia Jakarta Spania Barcelona Germania Berlin Elveţia Bern + 40 mai mult

Engleză Training Lounge - International Baccalaureate® (IB): Anii Mediu (MY), Programul de cariera conexe (CP) si Programul Diploma (DP), cursuri de sprijin și de școlarizare.

dezvoltarea talentului conducere: strategii şi instrumente

Center for Creative Leadership
Campus Part time 3 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii San Diego Belgia Bruxelles Greensboro Elveţia Davos Colorado Springs Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza + 10 mai mult

Dezvoltarea Leadership Talent vă arată cum să creaţi sisteme de dezvoltare care se leagă direct de obiectivele organizaţionale. Multe companii şi agenţii guvernamentale au beneficiat de experienţa noastră în descoperirea celor mai bune modalităţi că liderii pot fi dezvoltate - şi apoi punerea ceea ce au învăţat în practică.

Lecții individuale engleză

ASC International House Language School
Campus La zi Part time Înscriere Deschisă Elveţia Geneva

Dacă aveți nevoi speciale de limbi străine sau în cazul în care programul dvs. de lucru nu sunt compatibile cu programele de curs fix

învăța tabără de vară franceză

Alpadia Language Schools
Campus La zi Part time Februarie 2020 Elveţia Montreux

Noi oferim cursuri de franceză în Paris și Biarritz, în Franța, precum și în Montreux și Leysin în Elveția. Cu cursuri de calitate în fiecare dimineață, lecțiile noastre se concentreze pe practica activă a limbii care permite un progres rapid în abilități de comunicare. Acest lucru este perfect atunci când sunt combinate cu sport, după-amiaza și seri pline de activitate!

European arte culinare

DCT University Center – Switzerland
Campus La zi 3 luni Contactează şcoala Elveţia Lucernă Vitznau + 1 mai mult

Daca esti pasionat de bucătărie minunată şi caută pentru o educaţie culinar excelent, apoi ia în considerare alegerea de programe la DCT centru culinare europene.

Cursuri de diplomă franceză

Sprachschule Schneider
Campus 16 - 32 săptămâni Februarie 2020 Elveţia Zurich

Veți primi, datorită celor mai mici grupuri cu doar 3-6 persoane de pregătire Diploma optim - ideale pentru toți cei care doresc pentru a obține de îngrijire personală de către specialiști de selectare valoare care este sigur de a condus la obiectivul datorită ani de experiență și Expertentätigkeit!

Standard Curs franceză

Voxea Language School
Campus La zi 1 - 12 săptămâni Înscriere Deschisă Elveţia Lausanne

Cursurile noastre franceze sunt concepute pentru a sprijini persoanele în îmbunătățirea cunoștințelor și fluența lor. Ele sunt predate în grupuri mici, de aproximativ 10 de studenți, toti acestia sunt la niveluri similare de realizare.

Middle School (grades 7 & 8) Courses

Leysin American School
Campus La zi 2 - 4 semestre Contactează şcoala Elveţia Leysin

Certificarea cisco ccna- înrădăcinare & comutare

GITI - Geneva Information Technology Institute
Online & Campus Combinate La zi Part time Înscriere Deschisă Elveţia Geneva

formare Cisco la Geneva Institute IT practică privilegii și oferă studenților săi, în timpul perioadei de studiu, posibilitatea de a utiliza laboratorul Cisco după clase. curriculum-ul oficial al cisco este acoperit.

TOEFL

MasterPrep International
Campus La zi Înscriere Deschisă Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich + 3 mai mult

TOEFL este testul de limba engleza pentru non-vorbitori nativi cele mai solicitate de către instituțiile academice din întreaga lume. În plus, este de asemenea necesar de către agențiile guvernamentale, instituțiile internaționale și programe de schimb în țările vorbitoare de engleză.