ACADEMICCOURSES.RO

Compară Cursuri în Electronică automotivă în Spania 2019/2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Studii de Curs de Top în Electronică automotivă în Spania 2019/2020

3 Rezultate din Electronică automotivă, Spania Filter

Curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Septembrie 2020 Spania Madrid

Acest curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). Suntem apreciați de companiile cu care avem un acord de stagiu

Mecanica și cursul de electricitate pentru automobile

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Online & Campus Combinate Septembrie 2020 Spania Madrid

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place

Sectorul de automobile MDP

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Campus La zi 150 ore Februarie 2020 Spania Madrid Comunitatea Madrid + 1 mai mult

Programul de dezvoltare a managementului auto (AMDP) este un program de pionierat pentru actualizarea și creșterea profesională. Conceput pentru a oferi o perspectivă globală asupra noilor tendințe tehnologice din sectorul auto, concentrându-se pe planificarea strategică și managementul operațiunilor, precum și pe relațiile cu clienții.