ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Efecte speciale în America de Sud 2020/2021

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Clasele cu efecte speciale predau adesea metoda de a folosi o gamă largă de tehnologie și echipamente pentru a crea iluzii pentru filme, televiziune sau teatru. Programele din acest domeniu se pot axa pe designul digital, animația, protetica și make-up-ul, designul îmbrăcămintei sau designul de set.

America de Sud este al patrulea cel mai mare continent. Acesta este divizat politic în 12 țări independente. America de Sud este acasa, la maiestuos munților Anzi și râul misterios Amazon. Lume, cel mai mare pădure tropicală, cu milioane de specii de animale exotice, este, de asemenea, găsit în America de Sud.

Vezi Studii de Curs în Efecte speciale în America de Sud 2020/2021

1 Rezultate din Efecte speciale, America de Sud Filter

Animație, VXF, Jocuri și VR: Noțiuni de bază

Escola Britânica de Artes Criativas
Cursuri
<
5 luni
Portuguese (Brazil)
Engleză
Campus

O oportunitate unica de a aborda universul graficii computerizate si de a obtine cunostinte generale in diferitele sale segmente cum ar fi animatia, conceptul artistic, efecte ...

Citeste mai mult