$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Studii de Curs în Educație internațională

Un curs este adesea predat la o instituție de învățământ superior, ca parte a unei fundații de studiu. În general, cursurile sunt deschise celor cu diplomă de liceu sau echivalent. Aceste căi de studiu pot culmina cu diplome, certificate sau diplome care pot duce la avansarea în carieră sau la îmbogățirea personală. Ce este un curs în învățământul internațional? Pe măsur… Citeste mai mult

Un curs este adesea predat la o instituție de învățământ superior, ca parte a unei fundații de studiu. În general, cursurile sunt deschise celor cu diplomă de liceu sau echivalent. Aceste căi de studiu pot culmina cu diplome, certificate sau diplome care pot duce la avansarea în carieră sau la îmbogățirea personală.

Ce este un curs în învățământul internațional? Pe măsură ce lumea devine tot mai globalizată, profesia de profesor se mișcă împreună cu ea. Oportunitățile profesorilor se deschid adesea în multe locuri diferite, ceea ce face ca învățarea limbilor și a culturilor noi prin cursuri să devină tot mai importantă pentru educatorii aspiranți. Cursurile din acest domeniu tind să se concentreze asupra achiziției de limbi străine și a pedagogiei multiculturale.

Elevii din învățământul internațional se pot aștepta să învețe abilități precum metodele de învățare multiculturală și învățarea limbilor străine. Aceste abilități nu numai că sunt benefice pentru educatori în medii noi, ci străine, dar și stau la baza adaptării în multe zone din afara sălii de clasă.

Deoarece cursurile de educație internațională pot avea loc oriunde în lume, costurile lor pot varia foarte mult. De asemenea, deoarece unele clase sunt part-time și unele sunt full-time, există variabilitate în aceste costuri asociate. Cel mai bine este să contactați școlile pentru informații despre ultimele costuri și ajutoare financiare.

La finalizarea unui curs de educație internațională, studenții se pot găsi pe deplin pregătiți să predea într-un mediu internațional. Nu numai că elevii pot deveni cadre didactice competente, dar pot învăța, de asemenea, să fie abilitați să lucreze în medii multiculturale. Această experiență unică poate duce la o carieră de-a lungul vieții în educație. Adesea, cadrele didactice care au experiență internațională se pot găsi într-un avantaj competitiv atunci când este vorba de căutarea unui loc de muncă mai târziu în carieră.

Cursurile în învățământul internațional au loc adesea în medii imersive care pot cuprinde pe deplin limba și cultura. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Walter Sisulu University
Mthatha, Africa de Sud

WSU are unul dintre genealogii de renume din educația din Africa de Sud, oferind o gamă largă de programe.

WSU are unul dintre genealogii de renume din educația din Africa de Sud, oferind o gamă largă de programe. -
Cursuri
English (South Africa)
Campus
 
Sappo School
Commack, Statele Unite ale Americii

Dezvoltarea unui profesor eficient de limba engleză ca un program de limbă nouă, sau ENL, începe cu o declarație de scop. Valorile și filozofiile educației holistice permit Sa ... +

Dezvoltarea unui profesor eficient de limba engleză ca un program de limbă nouă, sau ENL, începe cu o declarație de scop. Valorile și filozofiile educației holistice permit Sappo să prezinte un program de filozofie educațională și o abordare practică a instruirii ENL. Programul Sappo se aliniază cu o viziune internațională internațională care cuprinde o metodologie centrat pe cursant. -
Cursuri
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus