ACADEMICCOURSES.RO

Caută 5 Studii de Curs de Top în Ecuador 2019/2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Unele dintre cele mai vechi universități din America se află în Ecuador, oferindu-le studenților cu acces la oportunitati educationale fundamentate în istorie. În același timp, Ecuador a făcut progrese notabile în inovare a tehnologiei. Elevii de știință, matematică, tehnologie și pot găsi studii în această țară deosebit de plină de satisfacții.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Ecuador 2019/2020

rezultate găsite Filter

Desigur - semestrul în Ecuadorului

Universidad Espiritu Santo
Campus La zi 1 semestru Februarie 2020 Ecuador Guayaquil

Studenții în semestrul în Programul Ecuador au posibilitatea de a învăța, practica și perfecționeze cunoștințele de limba spaniolă în timpul lor la UEES. Noi oferim șase niveluri de instruire în limba spaniolă, și două niveluri de conținut concentrat de pentru cei cu abilități avansate. Elevii sunt plasate în curs adecvat, în funcție de nivelul lor de demonstrat.

Insulele Galápagos Termenul ianuarie - ecosistemele marine

IES Abroad
Campus La zi 3 săptămâni Contactează şcoala Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Nu există nici un loc în lume destul de asemănător Insulelor Galápagos. Situat la 600 de mile de coasta Ecuadorului, aceste insule vechi de 3,5 milioane de ani sunt adăpostite pentru unele dintre cele mai rare specii de pe planetă și acolo Charles Darwin a formulat pentru prima dată Teoria selecției naturale.

Quito - Studii de zonă

IES Abroad
Campus La zi 1 - 2 semestre Contactează şcoala Ecuador Quito

Dacă sunteți interesat în îmbunătățirea abilităților dvs. de limbă spaniolă, acest program vă oferă posibilitatea de a vă întări rapid spaniolă printr-un curs riguros de limbă predat de IES Abroad . Alegeți restul cursurilor dvs. din opțiunile disponibile la IES Abroad și una dintre cele mai distinse universități din Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ).

Înscriere directă la Quito - Universidad San Francisco de Quito

IES Abroad
Campus La zi 1 - 2 semestre Contactează şcoala Ecuador Quito

În timp ce vă aflați la Quito, înscrieți-vă direct la Universidad San Francisco de Quito (USFQ) și luați majoritatea cursurilor la Universitatea împreună cu studenții locali. Deoarece USFQ oferă aproape 1.500 de cursuri în fiecare semestru într-o mare varietate de discipline, studenții cu aproape orice interes academic pot găsi opțiuni de înscriere captivante și provocatoare.

Înscrierea directă a insulelor Galápagos - GAIAS

IES Abroad
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Ecuador Puerto Ayora

Există un motiv pentru care mulți dintre cei mai cunoscuți oameni de știință din lume au vizitat Insulele Galápagos - acum este rândul tău să descoperi una dintre cele mai frumoase și diversificate zone ale lumii din insulele din lume. Aici veți beneficia de o experiență practică care studiază subiecte precum biologie, ecologie, studii de mediu, ecologie marină și sociologie.