Filter
Cursuri
Statele Unite ale Americii Massachusetts Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în ESL De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Massachusetts Statele Unite ale Americii 2019

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

ESL este prescurtarea pentru English as Second Language (engleza ca limbă secundară) și se referă la un curriculum care predă engleza celor care nu au ca limbă maternă engleza. Studenții învață să citească, să vorbească, să scrie și să înțeleagă limba engleză.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Studii de Curs în ESL De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Massachusetts în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
CursuriEnglezăESL

1 Rezultate din ESL, Massachusetts, De învăţare la distanţă

Bay State College

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Progra ... [+]

Despre Bay State College

Bay State College este o instituție axată pe carieră situată în inima orașului Boston, cel mai mare oraș de colegiu din America. Misiunea noastră este de a pregăti studenții pentru cariere de succes și cetățenie globală prin rigoare academică și sprijin individualizat.

Programul ESL onlineDespre program

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Programul este conceput pentru a consolida competențele în limba engleză pentru studenții care doresc să se înscrie la un colegiu sau universitate, precum și pentru cei care doresc să sporească cariera sau oportunități profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Iulie 2019
La zi
Part time
8 - 32 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză