Filter
Cursuri
Statele Unite ale Americii Massachusetts Boston Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în ESL De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston Statele Unite ale Americii 2019

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

ESL (engleza ca limbă secundară) este un program conceput pentru studenții care învață limba engleză pentru prima dată. Cursurile pot include ortografie, pronunție, vocabular și gramatică engleză. Studenții pot fi de asemenea expuși la puțină istorie și cultură ca parte din curriculum.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fiind capitala din Massachusetts, Boston este foarte metropolitane si acasa, la peste 6 milioane de oameni. Este un centru de educație, cu peste 100 de colegii și universități pentru a participa.

Solicită Informații Studii de Curs în ESL De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Boston în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
CursuriEnglezăESL

1 Rezultate din ESL, Boston, De învăţare la distanţă

Bay State College

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Progra ... [+]

Despre Bay State College

Bay State College este o instituție axată pe carieră situată în inima orașului Boston, cel mai mare oraș de colegiu din America. Misiunea noastră este de a pregăti studenții pentru cariere de succes și cetățenie globală prin rigoare academică și sprijin individualizat.

Programul ESL onlineDespre program

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Programul este conceput pentru a consolida competențele în limba engleză pentru studenții care doresc să se înscrie la un colegiu sau universitate, precum și pentru cei care doresc să sporească cariera sau oportunități profesionale.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Iulie 2019
La zi
Part time
8 - 32 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză