ACADEMICCOURSES.RO

Caută Cursuri în ESL De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

ESL, sau engleza ca limbă secundară, este un curriculum academic ce se concentrează pe dezvoltarea competențelor de vorbire și înțelegere în limba engleză pentru studenții care nu vorbesc nativ această limbă. Subiectele comune de interes sunt ortografia, scrierea, citirea și vocabularul.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii de Curs în ESL De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

4 Rezultate din ESL, America de Nord, De învăţare la distanţă Filter

Engleză ca un al doilea program de limbă

Virginia International University
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Fairfax

Sunteți de planificare să se înscrie într-unul dintre programele academice VIU lui, dar nu se simt ca si cum sunt bine echipate cu limba engleză academice? Sau ești în prezent, într-un program academic și ar dori să fie mai bine la oferirea prezentărilor sau scrierea lucrărilor de cercetare? Chiar dacă doriți doar să ia o clasă de limba engleză pentru a extinde vocabularul și de a crește fluenta, engleza VIU ca a doua limbă (ESL), programul online ofera cursuri care se potrivesc nevoilor tale.

Esl program

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
Campus Online La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Milwaukee

Milwaukee School of Engineering (MSOE) intensiv engleza ca un program de a doua limbă (ESL) oferă cursuri în persoană, în campus, într-un format de față-în-față, și, de asemenea on-line, care pot fi luați în orice moment al zilei, de oriunde lumea.

Limba engleză ca a doua limbă - ESL (online)

Aston American University
Online La zi Part time 8 săptămâni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Honolulu + 1 mai mult

Imaginați-vă că puteți să lucrați în locuri de muncă disponibile în mod obișnuit pentru persoanele care vorbesc limba engleză. Vă imaginați că aveți posibilitatea de a alege un loc de muncă care vă va oferi câștiguri mai mari. Și imaginați-vă că ați fost capabil să vă comunicați în mod clar nevoile dvs. de a trăi o viață împlinită.

Programul de învățare a limbii engleze (ELL)

Bay State College
Campus Online La zi Part time 8 - 32 săptămâni Iulie 2019 Statele Unite ale Americii Boston + 2 mai mult

Programul ESL de la Bay State College oferă o platformă flexibilă și online pentru studenții care doresc să învețe limba engleză în propriul ritm și în timpul lor. Programul este conceput pentru a consolida competențele în limba engleză pentru studenții care doresc să se înscrie la un colegiu sau universitate, precum și pentru cei care doresc să sporească cariera sau oportunități profesionale.