ACADEMICCOURSES

Compară 4 Studii de Curs în Dezvoltare personală

Într-o comunitate globală care necesită îmbunătățiri continue, un curs poate oferi o oportunitate educațională pentru elevul doritor. Variazându-se în timp de finalizare de la luni la ani, cursurile pot oferi studenților o privire cuprinzătoare, într-un context academic, la un subiect de interes.

Ce este un curs în dezvoltarea personală? Un curs de dezvoltare personală ar oferi o serie de activități cu scopul de a îmbunătăți obiectivele personale. Acestea ar putea include competențe profesionale și orientate spre carieră sau se vor concentra pe relații și creștere personală. Elementele pot include comunicarea, inteligența emoțională, încrederea, expresia și gândirea critică. Obiectivele profesionale sau profesionale pot discuta subiecte legate de rezolvarea conflictelor, gestionarea stresului, motivație și leadership.

Diversitatea competențelor prezente într-un curs de dezvoltare personală poate echipa un individ pentru orice nivel de ocupare a forței de muncă. Abilitățile de ascultare și comunicare pot ajuta în relațiile interpersonale, în timp ce vorbirea motivantă și rezolvarea problemelor ajută la îmbunătățirea potențialului de conducere. Punctualitatea și încrederea în sine pot încuraja angajamentul, făcând elevii să fie fiabili și apreciați.

Competențele de dezvoltare personală se regăsesc în programele online și la distanță, precum și la instituțiile locale de cărămidă și mortar. Costul pentru participarea la acest tip de curs va varia în funcție de durata cursului și de modul de livrare. Consultați instituția pe care o alegeți pentru specificul financiar.

Nu există lipsă de oportunități de carieră potențial pentru cei care au un curs de dezvoltare personală sub centură. Pozițiile de conducere în retail sau în finanțe pot utiliza abilitățile de lider dezvoltate. Pentru cei cu stimă și motivație sporită, o carieră potențială în vânzări cu asigurări, automobile sau imobile ar putea fi preferată. Cei care sunt capabili să tolereze stresul și să manifeste abilități interpersonale puternice pot să caute perspective profesionale, cum ar fi un reprezentant al ospitalității, un agent de relații cu clienții sau un agent de îngrijire a sănătății. Coaching-ul în carieră reprezintă, de asemenea, o oportunitate plină de satisfacții în acest domeniu.

Beneficiile personale și profesionale ale unui curs de dezvoltare personală au creat o cerere mare de instruire cu un astfel de accent. Ca rezultat, există opțiuni online și personale pentru elevul adult. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Dezvoltare personală Filter

Introducere în diploma de management (nivel 3 - 60 credite)

Online Business School
Cursuri
<
La zi
<
Part time
<
420 ore
Engleză
Online

Această introducere în Programul Fundației Universitare de nivel 3 de management este o calificare de 60 de credite (echivalentă cu un nivel A), se adresează studenților care ...

Citeste mai mult

Dezvoltarea abilităților personale

London Business Training & Consulting
Cursuri
13 May 2020
<
La zi
<
3 zile
Engleză
Campus

După finalizarea acestor ateliere de formare în management, veți putea crește gradul de conștientizare personal al liniei dvs. sensibile; Inteligenta emotionala; valori person ...

Citeste mai mult

Curs: Programul de dezvoltare personală

GBN Training Centre
Cursuri
Sept 2020
<
La zi
<
31 zile
Engleză
Campus

Dezvoltarea personală acumulează activități care ajută la îmbunătățirea vieții unui individ, inclusiv a carierei, a relațiilor, a productivității și a altor obiective personal ...

Citeste mai mult

Şapte Obiceiuri De Oameni Extrem De Eficiente

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Cursuri
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
5 zile
Campus

Folosind principiile predate în 7 obiceiuri de Foarte Oamenii eficiente - best-seller naţional de către Dr. Stephen R. Covey, fondator si presedinte al Franklin Covey Co acest ...

Citeste mai mult