ACADEMICCOURSES.RO

Compară 4 Studii de Curs în Dezvoltare personală

Într-o comunitate globală care necesită îmbunătățiri continue, un curs poate oferi o oportunitate educațională pentru elevul doritor. Variazându-se în timp de finalizare de la luni la ani, cursurile pot oferi studenților o privire cuprinzătoare, într-un context academic, la un subiect de interes.

Ce este un curs în dezvoltarea personală? Un curs de dezvoltare personală ar oferi o serie de activități cu scopul de a îmbunătăți obiectivele personale. Acestea ar putea include competențe profesionale și orientate spre carieră sau se vor concentra pe relații și creștere personală. Elementele pot include comunicarea, inteligența emoțională, încrederea, expresia și gândirea critică. Obiectivele profesionale sau profesionale pot discuta subiecte legate de rezolvarea conflictelor, gestionarea stresului, motivație și leadership.

Diversitatea competențelor prezente într-un curs de dezvoltare personală poate echipa un individ pentru orice nivel de ocupare a forței de muncă. Abilitățile de ascultare și comunicare pot ajuta în relațiile interpersonale, în timp ce vorbirea motivantă și rezolvarea problemelor ajută la îmbunătățirea potențialului de conducere. Punctualitatea și încrederea în sine pot încuraja angajamentul, făcând elevii să fie fiabili și apreciați.

Competențele de dezvoltare personală se regăsesc în programele online și la distanță, precum și la instituțiile locale de cărămidă și mortar. Costul pentru participarea la acest tip de curs va varia în funcție de durata cursului și de modul de livrare. Consultați instituția pe care o alegeți pentru specificul financiar.

Nu există lipsă de oportunități de carieră potențial pentru cei care au un curs de dezvoltare personală sub centură. Pozițiile de conducere în retail sau în finanțe pot utiliza abilitățile de lider dezvoltate. Pentru cei cu stimă și motivație sporită, o carieră potențială în vânzări cu asigurări, automobile sau imobile ar putea fi preferată. Cei care sunt capabili să tolereze stresul și să manifeste abilități interpersonale puternice pot să caute perspective profesionale, cum ar fi un reprezentant al ospitalității, un agent de relații cu clienții sau un agent de îngrijire a sănătății. Coaching-ul în carieră reprezintă, de asemenea, o oportunitate plină de satisfacții în acest domeniu.

Beneficiile personale și profesionale ale unui curs de dezvoltare personală au creat o cerere mare de instruire cu un astfel de accent. Ca rezultat, există opțiuni online și personale pentru elevul adult. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Dezvoltare personală Filter

Curs: Programul de dezvoltare personală

GBN Training Centre
Campus La zi 31 zile Septembrie 2020 Arabia Saudită Al Khobar

Dezvoltarea personală acumulează activități care ajută la îmbunătățirea vieții unui individ, inclusiv a carierei, a relațiilor, a productivității și a altor obiective personale. Se referă, de asemenea, la toate programele, tehnicile, instrumentele și sistemele de evaluare care sunt capabile să sprijine dezvoltarea umană la nivel individual într-o organizație.

şapte obiceiurile de oameni extrem de eficient

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Campus La zi Part time 5 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Seattle + 1 mai mult

Folosind principiile predate în 7 obiceiuri de Foarte Oamenii eficiente - best-seller naţional de către Dr. Stephen R. Covey, fondator si presedinte al Franklin Covey Co acest curs extrem de dinamic şi participativ va va oferi o foaie de parcurs pentru a creşte eficienţa dumneavoastră în locul de muncă şi viaţa personală.

Dezvoltarea abilităților personale

London Business Training & Consulting
Campus La zi 3 zile Noiembrie 2019 Regatul Unit Londra

După finalizarea acestor ateliere de formare în management, veți putea crește gradul de conștientizare personal al liniei dvs. sensibile; Inteligenta emotionala; valori personale

Cursul de echilibru muncă-viață

Online Business School
Online La zi Part time 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Cursul de echilibru muncă-viață este un program de auto-dezvoltare care permite elevilor să lucreze prin diferite activități și exerciții care se concentrează pe reducerea stresului, dieta, relațiile și îmbunătățirea personală în domenii precum familia și cariera.