Filter
Cursuri
Italia Milan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Proiectare tehnologică 2019 in Milan in Italia

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Un program în inginerie de proiectare cuprinde în mod tipic o varietate de teme tehnologice. Cele mai multe cursuri se concentreze pe domenii cum ar fi managementul de fabricație, de proces și de proiectare a produselor și a sistemelor de fabricație. De asemenea, elevii vor lua de multe ori cursuri în matematică, metode tehnice și științele sociale.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Pentru toți cei care sunt interesați de studierea moda si cele mai recente tendințe Milano este cel mai bun loc pentru a merge. Ea are toate instituțiile de formare corespunzător, care oferă educație de bună calitate la un cost rezonabil. Universitatea din Milano și Universitatea Politehnica din Milano sunt unele dintre cele mai bine-cunoscute universitati.

Solicită Informații Studii de Curs în Proiectare tehnologică in Milan in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Proiectare tehnologică, Milan

Studii
Locație
Italia
Milan
Tip de studiu
Ritm
Scuola Politecnica di Design SPD

Un an de curs în Instrumente Car Design este proiectat pentru a transfera o înțelegere completă a strategiei de automobile, de planificare și de tehnici de proiectare rel ... [+]

Un an de curs în Instrumente Car Design este proiectat pentru a transfera o înțelegere completă a strategiei de automobile, de planificare și de tehnici de proiectare relevante.

Programul este conceput ca o primă abordare a carierele cele mai fascinante și competitive în lumea designului. Acesta este conceput ca un grund de Master in Transport și Design auto.

CARACTERISTICI ȘI OBIECTIVE

Programul oferă o combinație bine întrețesut de gândire strategică, metodologia de design, cu un pinten spre produs și sistem de inovare, descoperiri marketing si comunicare, designul auto abilități greu. Predarea este amenajat într-o combinație echilibrată de predare teoretice și instruire bazată pe proiecte.... [-]

Italia Milan
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză