$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Studii de Curs în Design de bijuterii 2022/2023 în Statele Unite ale Florenţa in Italia

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.  Studenții care doresc să creeze, să vândă, sau bijuterii de cercetare vicar ar putea dori să ia un program în acest subiect. Într-un astfel de program, studenții pot învăța cum să proiecteze piese, împreună cu modul de… Citeste mai mult

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Studenții care doresc să creeze, să vândă, sau bijuterii de cercetare vicar ar putea dori să ia un program în acest subiect. Într-un astfel de program, studenții pot învăța cum să proiecteze piese, împreună cu modul de fabricare și de a le vinde. Ei pot afla, de asemenea despre istorie și identificare.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Florența este unul dintre cel mai populat oraș din Italia. Acest loc este cunoscut pentru instituțiile sale de artă. Mai mult decât atât, institutii precum Florența Universitatea de Arte sunt dedicate pentru a oferi educație bună arta de calitate bazate pe. Aceste instituții de învățământ se concentreze pe peste tot ingrijire a studenților.

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul in Italia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Accademia Riaci
Florenţa, Italia

Departamentul de bijuterii se concentrează fie pe tehnicile de producție, fie pe abilitățile de proiectare necesare pentru a reuși ca designer / goldsmith.

Departamentul de bijuterii se concentrează fie pe tehnicile de producție, fie pe abilitățile de proiectare necesare pentru a reuși ca designer / goldsmith. -
Cursuri
Normă întreagă
Engleză
Campus
 
Accademia Riaci
Florenţa, Italia
Cursuri
Frecvență redusă
Engleză
Oct 2022
Campus