$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Studii de Curs în Design de accesorii 2022/2023 în Statele Unite ale Irlanda de Nord în Marea Britanie

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.Cele mai bune designeri de moda știe că accesoriile potrivite sunt la fel de importante ca și dreptul de haine, făcând Accesorii design o parte critică a industri… Citeste mai mult

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Cele mai bune designeri de moda știe că accesoriile potrivite sunt la fel de importante ca și dreptul de haine, făcând Accesorii design o parte critică a industriei modei. Dacă v-ați știut întotdeauna ce pantofi pentru a asocia cu acea rochie sau care geantă de mână merge cu acel top, Accesorii design poate fi câmpul pentru tine.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Marea Britanie
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Belfast Metropolitan College
Belfast, Regatul Unit

Acest curs își propune să dezvolte abilități de bază în fabricarea de bijuterii și încurajează un standard ridicat de abilități și măiestrie.

Acest curs își propune să dezvolte abilități de bază în fabricarea de bijuterii și încurajează un standard ridicat de abilități și măiestrie. -
Cursuri