ACADEMICCOURSES

Compară 3 Studii de Curs în Dădacă și formare „au pair”

Școlile oferă cursuri pentru a oferi studenților oportunități de a învăța despre un anumit subiect în detaliu. Unele cursuri pot duce elevii să-și îmbunătățească cariera sau oportunitățile de angajare într-un timp destul de scurt, în timp ce alții reprezintă un punct de plecare pentru o activitate de învățământ mai lungă.

Care este cursul de formare a donației și a au pair? După cum se spune, copiii nu vin cu un manual de instrucțiuni, dar cei care îi îngrijesc pot beneficia de instruire profesională. Cursurile de formare în domeniul nanny și au pair oferă cunoștințe aprofundate în domeniul îngrijirii copiilor. Elevii învață despre importanța siguranței pe măsură ce se antrenează în CPR sau siguranța apei și cum să identifice semnele de boală. Ei învață de asemenea valoarea stabilirii rutinelor și modul de lucru în parteneriat cu părinții.

Dincolo de abilitățile practice cum ar fi gătitul și curățarea, nannii instruiți și au pair învață importante abilități de salvare care pot fi folosite oriunde. Gestionarea copilului și a timpului este, de asemenea, unelte care se încadrează în centura unei băieți. Iar una dintre cele mai mari abilități este aceea de multi-tasking - făcând toate cele de mai sus - în același timp.

Costurile pentru cursuri variază, deoarece unele cursuri sunt oferite online, iar altele fac parte dintr-un serviciu de plasare mai larg. Există instituții calificate din întreaga lume care oferă astfel de cursuri. Elevii ar trebui să ia în considerare locațiile și oportunitățile disponibile pentru a determina cea mai bună potrivire financiară.

Pentru cei care descoperă că iubesc să lucreze cu copiii, devenind o donație sau au pair pot fi recompensați și pot beneficia de avantaje mari. Multe oportunități de au pair includ un schimb cultural, care le oferă posibilitatea de a vedea diferite țări, de a experimenta stilul de viață și de a deveni fluent într-o limbă străină. Acesta poate fi un bun lansator pentru cariere în predarea limbilor străine, în îngrijirea copiilor sau în educația primară timpurie.

Multe cursuri de formare a donaților și au pair sunt disponibile online, cu ore flexibile. Alte instituții oferă o pregătire intensă pe parcursul unui weekend de cursuri. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Dădacă și formare „au pair” Filter

Curs bona profesională

International Career Institute
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

desigur, bona profesională ICI furnizează toate informațiile și instruirea necesară pentru a obține locuri de muncă în această industrie cu creștere rapidă. Ia următoarele uni ...

Citeste mai mult

Trăiesc și învață engleza pentru au pair

Bridge Education Group
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
6 săptămâni
Engleză
Campus

Bridge Live și Learn English Programul este special conceput pentru perechile de persoane care trăiesc cu familii americane. Live & Learn English nu numai că vă va ajuta s ...

Citeste mai mult

Curs de îngrijire a copilului - program scurt în domeniul au pairing internațional

Damelin Part Time
Cursuri
Feb 2021
<
Frecvență redusă
<
50 ore
Campus

Durata programului este de 50 de ore și de școlarizare este față-în-față. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptă ...

Citeste mai mult