ACADEMICCOURSES

Compară 2 Studii de Curs în Cusut

Elevii pot începe cursurile după absolvirea liceului. Colegii și universități oferă cursuri pentru a ajuta studenții să obțină o pregătire profesională sau cunoștințe avansate într-un domeniu specializat.

Care sunt cursurile de cusut? Aceste cursuri oferă studenților abilitățile necesare pentru a crea articole de îmbrăcăminte. Acestea pot acoperi o serie de subiecte, inclusiv funcția mașinii de cusut și caracteristici, instrucțiuni de model și opțiuni de țesături. Participanții învață adesea cum să îmbrace articolele de îmbrăcăminte împreună, să aleagă dimensiunile potrivite și să se potrivească modelelor pentru orice dimensiune corporală. Un segment al cursului ar putea implica finalizarea unui proiect de garderobă de la început până la sfârșit. Printre proiectele posibile se numără bluze de cusut, cămăși, fuste și jachete. În timpul acestei experiențe practice, elevii îndeplinesc adesea sarcini cum ar fi adăugarea butonierelor, nasturi, manșete, manșete și fermoare. Câteva instrumente care sunt utilizate în mod obișnuit sunt știfturile, foarfecele de țesătură, riglele metrice și firul.

Cusut elevii au tendința de a stăpâni abilități de bază, cum ar fi șederea de ședere și presare, care sunt valoroase pentru oricine caută o muncă într-o industrie legate de țesături. Abilitatea de a folosi o măsură de bandă poate ajuta, de asemenea, elevii să-și construiască haine personalizate.

Cursurile de cusut sunt disponibile la nivel global. Ce școli plătesc pentru școlarizare și taxe variază. Este recomandat ca studenții potențiali să compare taxele de înscriere atunci când cercetează instituții academice.

Cursurile de cusut pot duce la munca într-o varietate de industrii. Cei mai mari angajatori sunt producătorii de îmbrăcăminte, mobilier de uz casnic și mobilier instituțional. Fabrica de textile și fabricile de confecții textile sunt, de asemenea, angajatori majori. De obicei, munca zilnică implică repararea, modificarea și crearea articolelor de îmbrăcăminte sau a îmbrăcămintei. Canalele sunt deseori obligate să îndeplinească sarcini, cum ar fi fixarea cusăturilor sau adăugarea butonierelor. Pozițiile pe care acești profesioniști le dețin includ operatorul mașinii de cusut, tapițerul, canalul clientului, croitorul și croitorul.

Există numeroase instituții academice care oferă cursuri de cusut. Elevii au posibilitatea de a-și termina cursurile online ca un modul de învățare alternativ. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Cusut Filter

Cusut - lecții online

University of Fashion - Online Fashion Design School
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Cusut este una dintre disciplinele cele mai critice în design vestimentar. Noastre lectii video de cusut acoperă totul, de la a învăța cum să fir o mașină de cusut pentru a în ...

Citeste mai mult

Curs - model de luare de cusut, de bază,

First Media Professional Learning Centre
Cursuri
<
Normă întreagă
<
24 ore
Campus

Cursul este conceput pentru Patternmaking scurt pentru a oferi studenților abilitățile de a crea modele într-o gamă largă de stiluri diferite pentru a se potrivi diferite dime ...

Citeste mai mult