close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii de Curs în Curatoriat

Cele mai multe cursuri constau într-o combinație de cursuri, evaluări și tutoriale. Ele sunt predate la un subiect individual. Este de așteptat ca studenții să participe într-o varietate de moduri, inclusiv discuții, lecturi, teme, quiz-uri, laboratoare și eseuri. Care sunt cursurile de curtare? Ele ajută elevii să dezvolte abilitățile necesare navigării în acest domeniu. Clasele… Citeste mai mult

Cele mai multe cursuri constau într-o combinație de cursuri, evaluări și tutoriale. Ele sunt predate la un subiect individual. Este de așteptat ca studenții să participe într-o varietate de moduri, inclusiv discuții, lecturi, teme, quiz-uri, laboratoare și eseuri.

Care sunt cursurile de curtare? Ele ajută elevii să dezvolte abilitățile necesare navigării în acest domeniu. Clasele pot veni la o serie de nivele și tipuri, de la o introducere la curtare la curățarea contemporanului. Aceste cursuri pot face parte dintr-un program de studiu care ar putea duce în cele din urmă la un grad. Persoanele fizice pot fi introduse în rolul curatorului, să învețe ce se întâmplă în planificarea unei expoziții și să analizeze ce este nevoie pentru a avea succes.

Cursurile pot ajuta elevii să dezvolte o serie de aptitudini care sunt benefice atât în ​​mediul de lucru, cât și în viața personală. Aceste competențe includ adesea crearea de rețele, comunicarea orală și scrierea textului critic.

Cursurile sunt oferite la mai multe universități și pot varia în funcție de lungime. Deoarece un curs de curtare poate fi predat diferit la diferite școli, costul prezenței poate fluctua. Luați legătura cu școala unde se oferă cursul pentru mai multe informații.

Finalizarea unui astfel de curs poate ajuta participanții să-și aprofundeze cunoștințele și competențele în domeniul de curație. Aceasta poate servi pentru a introduce studenții la o serie de posibile locuri de muncă în lumea muzeelor ​​și a artelor, cum ar fi planificatorii de expoziții, artiști, arhitecți, critici de artă, agenți creativi și editori. Cei care continuă să obțină o diplomă în domeniu pot lucra în calitate de curatori muzeeni, restauratori de artă și istorici de artă.

Multe cursuri de curtare sunt oferite online în totalitate sau parțial. Acest lucru poate oferi flexibilitate pentru persoanele cu programe aglomerate. Cursurile tradiționale pot avea și o opțiune de seară. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
European School of Economics
Londra , Regatul Unit +4 Mai mult

Programul ESE Profesional pentru Managementul Artelor și Culturii de la European School of Economics din Florența are rolul de a crea lideri inovatori în domeniul artelor și c ... +

Programul ESE Profesional pentru Managementul Artelor și Culturii de la European School of Economics din Florența are rolul de a crea lideri inovatori în domeniul artelor și culturii vizuale. La finalizarea cursului, elevii vor avea ocazia să intre în Pathway al lumii artei internaționale, de exemplu, în mediul muzeal și pe piața artei. Programul combină cursuri riguroase predate de docenți profesioniști și oportunități valoroase de învățare la fața locului, în scopul de a distinge elevii în mediul public, privat și non-profit arte. -
Cursuri
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 luni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici