ACADEMICCOURSES.RO

Caută 24 Studii de Curs de Top în Costa Rica 2019/2020

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Costa Rica oferă o programa sponsorizate și, în același timp, elevii-friendly de învățământ superior. Țara are 20 publice și 44 de universități private cu cele mai importante trei universități publice fiind Universitatea din Costa Rica, Universitatea Națională și Costa Rica Institutul de Tehnologie.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Costa Rica 2019/2020

rezultate găsite Filter

Curs: Semestrul de expediție de la Coast to Coast în Costa Rica, Panama

Outward Bound Costa Rica
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Costa Rica Cartago

Care este cel mai bun mod de a explora două țări din America Centrală? Mergeți într-o expediție transfrontalieră cu Outward Bound Costa Rica și treci de la Caraibe până la Pacific! Coasta de la coasta de expeditie Semestrul este un curs de 85 de zile, cu o călătorie imersiv pe jos, prin văi și păduri tropicale luxuriante pentru 26 de zile. Veți avea ocazia să vă spălați limba spaniolă și să vă îmbogățiți în tradițiile Costa Rican, în timp ce printr-o homestay cu o familie într-o zonă rurală. Îmbunătățiți-vă abilitățile de leadership și plutărie prin excursii pline de provocare și exhilarare cu rafting de apă albă. Explorați insulele tropicale izolate pe un caiac și prindeți câteva valuri pe plajele de renume mondial.

Curs: Semestrul Leader în aer liber în Costa Rica

Outward Bound Costa Rica
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Costa Rica Cartago

Pentru a supraviețui cu adevărat în aer liber, aveți nevoie de mai mult decât abilitățile potrivite. Trebuie să fii și un adevărat lider, echipat cu o pregătire esențială în domeniul îngrijirii medicale și de salvare. Veți învăța despre acest lucru și mai mult printr-un semestru distractiv cu Outward Bound Costa Rica ! Faceți cursuri de pregătire pentru a deveni un profesionist în aer liber, ajutându-vă să obțineți abilitățile de conducere necesare în sălbăticie. Cu Semestrul nostru de Leadership, veți învăța să îndreptați plutele pe rauri, să organizați salvări, să instalați sisteme de urgență, să conduceți grupuri prin pădurile tropicale, să oferiți îngrijire medicală în sălbăticie și să faceți scufundări de pe glob. Implicați-vă cu localnicii care vă vor învăța despre supraviețuirea în jungla Costa Rica. Programul este integrat cu certificări, formare de leadership și experiență de lucru pentru a vă dezvolta într-un ghid sau instructor calificat. Veți câștiga până la 10 credite academice după finalizarea cu succes.

Cursuri spaniole online

Tico Lingo
Online La zi Part time 1 oră Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia + 1 mai mult

Cursuri spaniole online cu un profesor de Tico Lingo Studiați și învățați limba spaniolă online cu un profesor local spaniol Costa Rican de la Tico Lingo . Stabiliți propriul program și studiați subiectele care vă interesează cel mai mult. Înscrieți-vă înainte sau după un program de imersiune și primiți o reducere de 15% la cursurile online!

Examenul SIELE

Intercultura Costa Rica
Campus La zi Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia Sámara

Campusul nostru din orașul Heredia a devenit recent un centru oficial de examen SIELE unde studenții pot lua examenul SIELE și pot lua cursuri în prealabil pentru a se pregăti corespunzător. Cursurile noastre spaniole acreditate sunt în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi străine (CEFR).

Cursul spaniol de activități PLUS

Intercultura Costa Rica
Campus La zi 1 - 12 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia Sámara + 1 mai mult

Doriți să aflați mai mult decât spaniolă ?! Încercați să combinați clasele de imersiune spaniole cu un proiect de voluntariat, cursuri private de surf sau latin sau sunteți un student medical care caută un accent suplimentar pe Medical Spanish? Apoi una dintre următoarele opțiuni de activitate spaniolă PLUS poate fi potrivită pentru dvs.

Adult Program de imersiune spaniolă

Intercultura Costa Rica
Campus La zi 1 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia Sámara + 1 mai mult

Programul nostru de imersiune spaniolă oferă o oportunitate de imersiune spaniolă completă. Programul nostru se bazează pe patru componente integrate: cursuri de zi cu zi, activități culturale zilnice, familii homestay (opțional dar foarte recomandat) și "regula spaniolă" în campus. Acest lucru trebuie să ne asigurăm că studenții noștri își fac cel mai mult din studiile spaniole în timp ce se află în facilitățile noastre școlare, oferind un mediu de imersiune de 100% și experiență pentru toți elevii. Aflați cum să vorbiți limba spaniolă într-o situație semnificativă, reală, cu clasele noastre amuzante și dinamice. Sesiunile de clasă includ activități de învățare eficiente și autentice, potrivite pentru toate stilurile, culturile și vârstele de învățare.

Teen Spaniol Immersion tabara de vara

Tico Lingo
Campus La zi 3 săptămâni Februarie 2020 Costa Rica Heredia

Combinând cursuri spaniole intensive, activități culturale zilnice și turnee de aventură de weekend, tabăra spaniolă Teen își propune să îmbrace pe deplin studenții în cultura și comunitatea Costa Rican.

Adult programe de imersiune spaniolă

Tico Lingo
Campus La zi 1 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu.

Instituție de limbă Ilisa - program de iarnă

ILISA Language School
Campus La zi 2 - 3 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

Ilisa vă oferă această posibilitate de a scăpa de frigul iernii în țările voastre respective, și vin se bucură de o experiență educațională interesant aici, în Costa Rica.

Spaniolă pentru cariera ta - Ilisa școală de limbi străine Costa Rica

ILISA Language School
Campus Online La zi Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

Pentru mulți studenți Ilisa, abilități de spaniolă sunt o necesitate la locul de muncă actual sau viitor. Pentru tine, formarea lingvistică este o investiție în abilitățile dumneavoastră de locuri de muncă. Mai multe dintre programele Ilisa pot fi adaptate pentru a satisface nevoile dvs. pentru a asigura vei fi mai bine pregătiți pentru provocările unui loc de muncă din ce în ce bilingvă.

Voluntar în Ilisa cu Costa Rica

ILISA Language School
Campus La zi 1 - 12 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

Programul nostru de voluntariat se concentreaza pe furnizarea de indivizi o experiență practică; prin urmare, joacă un rol important în dezvoltarea calea carierei lor. Voluntarii vor fi implicați în activități care răspund la comunitate cu necesitățile identificate scopul de a crește gradul de conștientizare a problemelor actuale. Studentul va fi capabil să dezvolte abilitățile sale analitice, abilități sociale, etice și responsabilități.

Imersiune spaniolă totală - unu-la-unu de instruire

ILISA Language School
Campus La zi Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

LISA Instituto de Idiomas oferă unu-la-unu sesiuni de tutoring ideale pentru persoanele cu nevoi lingvistice foarte specializate. Noi oferim cursuri particulare pentru 2, 4, 3 sau 6 ore pe zi. Acest program este disponibil pentru fiecare nivel și urmează aceeași programarea ca programele grupului-4 și Grupul 4-Plus.

Imersiune spaniolă totală - grupa 4 plus programul

ILISA Language School
Campus La zi Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

Învață limba spaniolă în Costa Rica prin Grupul 4 Plus, cel mai popular program de la Ilisa Instituto de Idiomas. Acesta combină Programul de grup, plus două ore de meditații private în după-amiaza. Lecțiile private vor fi personalizate pentru a se potrivi interesele personale și nevoile. Aceste clase de după-amiază se extinde vocabularul sublinia activ și îmbunătățirea cunoștințele. Ele sunt o mare completare la cursurile de dimineață.

Imersiune spaniolă totală - grupa 4 programe

ILISA Language School
Campus La zi Înscriere Deschisă Costa Rica San Pedro

Învață limba spaniolă în Costa Rica! Acest program vă pune într-un grup cu elevii de la un nivel similar. Cu un maxim de patru elevi per grup, participarea dvs. este asigurată și este garantată progresul. Clasele sunt programate de la 8 la 12, cu o pauză de 20 de minute, la ora 10 Acest program oferă o mulțime de timp pentru instruire spaniolă permițând în același timp suficient timp liber să se bucure de activitățile noastre culturale gratuite pe tot parcursul săptămânii.

Tallerint 3000J: Bio Design: Învățarea din sistemele naturale, mediul

VERITAS
Campus La zi 3 săptămâni Contactează şcoala Costa Rica San Jose

Acest atelier utilizează principiile Biomimicry (biologie aplicată la proiectare) pentru a crea o experiență de învățare intensă pe teren (de trei săptămâni) bazată pe analiza sistemelor naturale.