ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Pohang-si Coreea de Sud 2021

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

La gura de vărsare a râului Hyeongsan este Pohang oraș. Acest lucru este în regiunea Daegu-Gyeongbuk. Este un oraș port. Orasul are 2 colegii și 2 universități. Numărul populației în Hyeongsan este de peste 500.000 de persoane.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Pohang-si în Coreea de Sud 2021

rezultate găsite Filter

Desigur ACCA

Institute of Finance and Economics
Cursuri
Aug 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Calificarea ACCA este concepută pentru a oferi cunoștințe contabile, abilități și valori profesionale care vor oferi profesioniștilor din domeniul financiar care sunt capabili ...

Citeste mai mult