ACADEMICCOURSES.RO

Compară Cursuri în Coaching în carieră în Franţa 2019/2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Studii de Curs de Top în Coaching în carieră în Franţa 2019/2020

5 Rezultate din Coaching în carieră, Franţa Filter

Curs: manager de manageri

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Dezvoltați o postură de manager de management. La sfârșitul acestui training, participanții vor putea să-și clarifice rolul, responsabilitățile și valoarea adăugată pentru a transmite obiectivele și mizele companiei față de managementul mediu; să-și dezvolte viziunea strategică pentru a fi semnificative și un vector de coeziune; să sprijine dezvoltarea managerilor lor; gestionează activitatea și subiectele transversale ale managerilor lor fără a le ocoli; să-și dezvolte leadershipul și să mobilizeze actorii pentru a conduce strategia și proiectele unității lor.

Curs: să vă cunoașteți mai bine pentru a vă gestiona relațiile

IFCAM
Campus La zi 2 zile Decembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Utilizarea profilului de personalitate GOLDEN. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea distinge modul lor de funcționare, activele și axele lor de îmbunătățire; să-și identifice preferințele și diferențele cu ceilalți pentru a se baza pe complementaritățile lor; pentru a dezvolta autoafirmarea; pentru a-și gestiona anxietatea și emoțiile.

Curs: Cunoașteți-vă să vă valorizați potențialul

IFCAM
Campus La zi 2 zile Contactează şcoala Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Construiți relații profesionale constructive. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea să se afirme pe deplin și calm în relațiile lor; să favorizeze încrederea în schimburile lor; să se adapteze eficient la interlocutorii lor; să facă alegeri și să decidă mai ușor.

Curs: Dezvoltarea impactului personal prin asertivitate

IFCAM
Campus La zi 3 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Dezvoltați afirmarea de sine pentru relații constructive. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea identifica atitudini și comportamente asertive în relații; să se adapteze diferitelor situații întâlnite într-un mod adecvat; să-și câștige încrederea exprimându-și sentimentele cu acuratețe, diplomatic și flexibil; pentru a gestiona opozițiile.

Curs: Emoții: reacționează pozitiv

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Reacționează pozitiv. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea să-și recunoască emoțiile și consecințele și să le identifice pe cele ale altora; pentru a le anticipa mai bine zilnic; dezvolta-ți inteligența emoțională pe termen lung.