ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs în Coaching în carieră Europa 2019/2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi Studii de Curs în Coaching în carieră Europa 2019/2020

16 Rezultate din Coaching în carieră, Europa Filter

Premiul ILM de nivel 3 în coaching-ul la locul de muncă

Coaching for Change
Campus 4 zile Înscriere Deschisă Regatul Unit Derby

Dacă sunteți nou la coaching sau căutați să vă lărgi abilitățile de leadership schimbare, explorând coachingul pentru prima dată și doriți să experimentați beneficiile utilizării unui stil de coaching, atunci acesta este cursul pentru voi. Veți găsi că vă schimbați abordarea la locul de muncă și acasă și deveniți mai eficientă cu o gamă mai largă de acțiuni.

Certificat ILM de nivel 5 în coaching și mentoring

Coaching for Change
Campus Online & Campus Combinate 12 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Derby

Coaching for Change este mândru să ofere calificarea de Coaching și mentor al Institutului de Leadership și Management (ILM) de nivel 5. Această calificare este concepută pentru a sprijini liderii în dezvoltarea competențelor de coaching și de mentorat în management, precum și pentru a le ajuta să identifice legăturile dintre coaching, mentoring și atingerea obiectivelor de afaceri.

Coaching activ | Fundamentals

Schouten Global
Campus La zi 2 - 3 zile Contactează şcoala Germania Munchen Ţările de Jos Amsterdam Elveţia Zurich Heidelberg Hamburg Zeist Belgia Bruxelles Luxemburg Luxemburg City Geneva + 12 mai mult

Programul Fundamental Coactiv Coaching (CTI) acreditat de ICF: se axează pe coaching individual; Evocă transformarea; Realizează realizări mai înalte și o conexiune și o împlinire mai profundă; Este prima parte a unui program de instruire Co-Active Coach pe 6 luni.

Cursul superior al echipelor de conducere de afaceri, coaching si de management

INEAF Business School
Online Part time 100 ore Înscriere Deschisă Spania Spania Online

Schimbări de piață și companii au fost remarcabile în ultimii ani. Nu mai este pur și simplu despre profituri mari sau câștiga mai mulți bani, dar, de asemenea, se intenționează ca toate persoanele implicate în companie sunt îndeplinite. Prin urmare, relațiile sociale în cadrul companiei, astăzi, ele sunt una dintre cheile succesului. Din acest motiv, este esențial ...

Stabilirea obiectivelor "metoda Kaly": obține viața pe care doriți

Of Course Learning
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit Marea Britanie online Statele Unite ale Americii SUA Online + 1 mai mult

Hari Kalymnios, autor si fondator al gândirii fitness, vă va arăta cum să setați și pentru a atinge orice scop in viata ta. Cei mai mulți oameni se luptă la stabilirea obiectivelor, deoarece acestea nu au un proces structurat și dovedit de urmat. Acest curs va va oferi cel mai bun! În acest curs veți învăța procesul de 13 pas pentru a stabili și atinge obiectivele, oricare ar fi ele. Nici nu contează dacă nu știu ce ...

Expert - coaching-ul

Campus Universitario Europeo
Online La zi Part time 6 luni Septembrie 2020 Spania Marbella A Coruña Madrid + 3 mai mult

Coaching-ul este o activitate care îmbunătățește performanța pe o bază în curs de desfășurare pentru a realiza o schimbare pozitivă bazată pe capitalul uman.Acesta este un sistem de coaching-ul personal pentru exploatarea mai bună a

coaching-ul pentru profesioniştii din domeniul resurselor umane

Center for Creative Leadership
Campus Part time 3 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Colorado Springs Greensboro Elveţia Davos Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Acest program vă ajută să vă întărească abilităţile dumneavoastră proprii de conducere şi să înveţe cum să construiască relaţii de coaching pentru a dezvolta abilităţile de alţii.

coaching pentru dezvoltare

Center for Creative Leadership
Campus Part time 3 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Greensboro Elveţia Davos Colorado Springs Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Acest program este personalizat-proiectat pentru livrarea a organizaţiilor. Centrul oferă, de asemenea, o versiune open-o înscriere de Coaching pentru dezvoltare.

executive leadership coaching

Center for Creative Leadership
Campus Part time 6 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Greensboro Elveţia Davos Colorado Springs Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Leadership Executive Coaching oferă o descoperire completă, aliniere, evaluare, feedback şi coaching pachet. Acesta poate fi angajat, împreună cu un alt program CCL sau ca un stand-alone conducere oportunitate de dezvoltare.

Cum să începeți propria afacere

Online Business School
Online La zi Part time 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Oamenii adesea visează să își înceapă propria afacere, dar nu înțeleg pe deplin implicațiile a ceea ce implică acest lucru. Având în vedere faptul că aproape jumătate din toate întreprinderile nu reușesc în primul an, este esențial să aveți toate cunoștințele de care aveți la dispoziție pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la buna desfășurare a unei afaceri. Acesta este un curs introductiv pentru oricine care a înființat recent o întreprindere mică sau micro-întreprindere sau pentru orice persoană care are în vedere înființarea unei întreprinderi mici sau a microîntreprinderilor sau consideră că o activitate independentă este o opțiune de carieră.

Cursul de echilibru muncă-viață

Online Business School
Online La zi Part time 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Cursul de echilibru muncă-viață este un program de auto-dezvoltare care permite elevilor să lucreze prin diferite activități și exerciții care se concentrează pe reducerea stresului, dieta, relațiile și îmbunătățirea personală în domenii precum familia și cariera.

Curs: manager de manageri

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Dezvoltați o postură de manager de management. La sfârșitul acestui training, participanții vor putea să-și clarifice rolul, responsabilitățile și valoarea adăugată pentru a transmite obiectivele și mizele companiei față de managementul mediu; să-și dezvolte viziunea strategică pentru a fi semnificative și un vector de coeziune; să sprijine dezvoltarea managerilor lor; gestionează activitatea și subiectele transversale ale managerilor lor fără a le ocoli; să-și dezvolte leadershipul și să mobilizeze actorii pentru a conduce strategia și proiectele unității lor.

Curs: să vă cunoașteți mai bine pentru a vă gestiona relațiile

IFCAM
Campus La zi 2 zile Decembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Utilizarea profilului de personalitate GOLDEN. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea distinge modul lor de funcționare, activele și axele lor de îmbunătățire; să-și identifice preferințele și diferențele cu ceilalți pentru a se baza pe complementaritățile lor; pentru a dezvolta autoafirmarea; pentru a-și gestiona anxietatea și emoțiile.

Curs: Cunoașteți-vă să vă valorizați potențialul

IFCAM
Campus La zi 2 zile Contactează şcoala Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Construiți relații profesionale constructive. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea să se afirme pe deplin și calm în relațiile lor; să favorizeze încrederea în schimburile lor; să se adapteze eficient la interlocutorii lor; să facă alegeri și să decidă mai ușor.

Curs: Dezvoltarea impactului personal prin asertivitate

IFCAM
Campus La zi 3 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Dezvoltați afirmarea de sine pentru relații constructive. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea identifica atitudini și comportamente asertive în relații; să se adapteze diferitelor situații întâlnite într-un mod adecvat; să-și câștige încrederea exprimându-și sentimentele cu acuratețe, diplomatic și flexibil; pentru a gestiona opozițiile.