ACADEMICCOURSES

Caută Cursuri în Chineză De învăţare la distanţă in China 2020

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Studiul limbii chineze implică dezvoltarea mai multor competențe, inclusiv a abilității de a recunoaște nuanțe de pronunție și de a crea și recunoaște simboluri scrise. Studenții își pot petrece timpul cu angajarea în converesații, ascultarea chinezei vorbite și învățarea vorbirii limbii.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

China învățământul superior pentru o pereche de ani a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune dintre țările asiatice. Această țară are peste 150 de atât publice, cât și private de distributie a universităților în toate provinciile din China. Învățământul superior se bazează cercetare.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Cursuri în Chineză De învăţare la distanţă in China 2020

1 Rezultate din Chineză, China , De învăţare la distanţă Filter

Curs: cursuri de grup

XMandarin Chinese Language Centre
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;24 săptămâni
Engleză
Chinez
Campus
Online

Alăturați-vă la clasa de grup pentru a studia limba chineză, cu studenții având același nivel ca și pentru a vă familiariza cu oameni din întreaga lume. Împreună cu colegii de ...

Citeste mai mult