ACADEMICCOURSES.RO

Caută 98 Studii de Curs de Top in China 2019/2020

China are o piaţă puternică, cu oportunităţi de neegalat internaţionale şi de îmbogăţire. Datorita recursul său pentru corporaţii internaţionale şi companii, există o mulţime de oportunităţi de dezvoltare profesională disponibile, cum ar fi stagii şi practicums.

Cursuri academice oferă un mijloc de promovare pentru astăzi 's profesioniştii care lucrează se confruntă cu o piaţă de locuri de muncă provocator si competitiv. Puteţi lucra pentru a avansa in cariera prin cursuri în China, care pot fi luate în asociere cu programe de studii, programe, certificat sau o serie de dezvoltare profesională. Acestea pot fi studiate online, prin învăţământ la distanţă, sau într-un cadru clasă tradiţională. Cursuri în China, acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi tehnologia informaţiei, mediu, de afaceri, rezolvarea conflictelor, administrarea, matematică, economie, mass-media sociale şi multe altele. Cursuri în China combină tehnologie şi progres, cu metodele de predare în moduri inovatoare.

Pentru a afla mai multe despre cursuri în China, să aruncăm o privire prin intermediul programelor de mai jos. Puteti sa va limitati, de asemenea, de căutare folosind casetele de căutare de mai sus. Luaţi următorul pas de astăzi, cu cursuri în China!

rezultate găsite Filter

Curs: cursuri de grup

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Online La zi Part time 4 - 24 săptămâni Înscriere Deschisă China Qingdao + 2 mai mult

Alăturați-vă la clasa de grup pentru a studia limba chineză, cu studenții având același nivel ca și pentru a vă familiariza cu oameni din întreaga lume. Împreună cu colegii de clasă, puteți interacționa cu ușurință în clasă și vă puteți alătura activităților extrașcolare cum ar fi cursuri de gătit, drumeții în munți, vizitarea unui studio de artă tradițională etc., pentru a intra în contact cu cultura chineză.

Express Chinese Program - Aflați limba chineză cu o singură regulă

Silk Mandarin
Campus La zi Înscriere Deschisă China Shanghai

Importanța crescândă a HSK a fost motivul pentru proiectarea cursului Express. Este, fără îndoială, cel mai rapid mod de a trece examenele HSK cu rezultate bune. În acest program, întindem în cea mai mare măsură abilitățile lingvistice ale elevului. Cu metodologia noastră de predare și mai ales cu Tehnica Slow Motion, vei învăța limba chineză într-un mod rapid, ușor și inteligent. Solicitați informații gratuite pentru a afla mai multe și pentru a încerca metodologia noastră!

Centrul de limbă chineză STU

Shantou University
Campus La zi Part time Înscriere Deschisă China Shantou

Înființată în 1986, cu aprobarea Biroului de limbă chineză internațională, Centrul de pregătire a limbii chineze este un centru de pregătire a limbii chineze pentru străini și, de asemenea, un centru din China pentru formarea profesorilor de limbă chineză pentru cursanții din Asia de Sud-Est. Este unul dintre cele mai vechi centre de predare a limbii și culturii chineze din China de Sud.

Programul Wanderlust Au Pair China

Wanderlust Exchange China
Campus La zi 3 - 12 luni Septembrie 2020 China Shanghai

Wanderlust Exchange oferă studenților oportunități care integrează călătoriile educaționale, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză. Este o mare șansă pentru tinerii de peste mări să experimenteze China cu o atingere autentică prin șederea cu familiile gazdă din China.

Curs de limba engleză

Suzhou Centennial College
Campus La zi 1 - 3 semestre Septembrie 2020 China Suzhou

Programul de învățare a limbii engleze (ELL) livrat la Suzhou Centennial College este un program intensiv, de trei niveluri, cu normă întreagă, conceput pentru studenții internaționali care doresc să-și îmbunătățească competențele în limba engleză. Acest program poate ajuta la dezvoltarea abilităților de limba engleză pentru succesul în colegiu, universitate sau carieră.

Program de limba chineză

Zhejiang Wanli University
Campus La zi 1 - 2 ani Septembrie 2020 China Ningbo

Acest program este conceput pentru studenții care sunt dornici să învețe limba chineză. Cursurile în cadrul acestui program se concentreze pe competențele lingvistice de ascultare, vorbire, citire și de scriere

Programul de limbă chineză (non-grad)

Dongbei University of Finance & Economics
Campus La zi Contactează şcoala China Dalian

DUFE oferă diverse programe de limbă chineză și de afaceri chinezești diferite, pentru a satisface diverse planuri de timp și cerințe de învățare. Studenții internaționali din mai mult de 100 de județe studiază anual la DUFE nu numai să îmbunătățească competența lingvistică, ci și să cunoască cultura și societatea chineză. Cursurile sunt împărțite în 6 nivele, variind de la nivel de începător la nivel avansat.

Curs intensiv chinez Student Visa Acasă Stay / Apartment

SN Mandarin
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă China Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mai mult

Am pregatit totul: planul de program, viza pentru studenti, activitatile culturale, asistenta pentru cazare la cel mai mic cost. Click pentru a afla mai multe.

Cursuri de limba chineză

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Part time 1 - 1 semestru Septembrie 2020 China Suzhou

Ești interesat în procesul de învățare a limbii mai frecvent vorbită în lume? XJTLU oferă cursuri de non-grade în chineza mandarină pentru elevii incepator, intermediar, avansat și de afaceri cu aproximativ 16 ore de clasă pe săptămână.

Ospitalitate engleză program de pregătire

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Campus La zi 9 - 27 săptămâni Septembrie 2020 China Shanghai

Construiți-vă încrederea în limba engleză la Les Roches! Studenții noștri dezvoltă un nivel ridicat de fluență atât în ​​mediul de afaceri, cât și în limba engleză informală pe parcursul studiilor.

Programul de limbă chineză cu planificator personalizat

Tianjin International Chinese College
Campus La zi Înscriere Deschisă China Nankai

Programul de limbă chineză este conceput pentru studenții care doresc să învețe limba chineză. Atunci când elevii se alătură programului în primul rând, aceștia vor fi plasați în diferite clase în funcție de rezultatul testului de plasare. La finalizarea programului, elevii își vor îmbunătăți competențele chinezești, vor folosi chinezii în comunicarea zilnică și vor pune bazele unor teste de competență cum ar fi Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) și Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Programul de limbă chineză

Beijing Institute Of Technology
Campus Septembrie 2020 China Beijing

Echipat cu facilități excelente de predare și un mediu școală frumos, BIT oferă oportunitatea perfectă pentru studenții internaționali de a lua legătura cu cultura tradițională și istoria Chinei și le aduce mai aproape de locurile de interes și frumusețea naturală pitorească.

Shanghai Direct de înscriere - Inginerie (Shanghai Jiao Tong University)

IES Abroad
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala China Shanghai

Ce loc mai bun pentru a studia inginerie decât lumea

Program de internship in china

Hutong School
Campus La zi 1 - 6 luni Înscriere Deschisă China Beijing Shanghai + 1 mai mult

Cu 10 de ani de experienta plasarea tinerelor talente în societăți profesionale de China pe bază de echipa noastră multilingvă este dedicat pentru a oferi cea mai buna stagiu internațional

Gap Year or Semester in China

EF Gap Year
Campus La zi 6 - 12 luni Înscriere Deschisă China Beijing