ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Zhuhai China 2020/2021

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

China învățământul superior pentru o pereche de ani a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune dintre țările asiatice. Această țară are peste 150 de atât publice, cât și private de distributie a universităților în toate provinciile din China. Învățământul superior se bazează cercetare.

Acest oraș este o destinație turistică majoră în China, acest lucru îl face și mai interesant pentru studenții internaționali, deoarece acestea pot studia la fel de bine ca să se distreze de neegalat în acest proces. Ele pot studia în școli, cum ar fi Zhuhai College de la Universitatea Jinan, International College Unite și multe altele.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Zhuhai in China 2020/2021

rezultate găsite Filter

Programul de pregatire a maestrului

NCUK
Cursuri
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
10&nbsp;-&nbsp;30 săptămâni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Un program de o calitate excepțională, conceput cu și pentru universități Calificarea de pregătire a Maestrului este cea mai bună pregătire pentru succesul obținut la nivelul ...

Citeste mai mult

Chineză generale (mandarină)

Sun Yat-Sen University
Cursuri
<
Normă întreagă
Chinez
Campus

Școala de chinezi ca a doua limbă (SCSL), Sun Yat-sen Universitatea este una din primul institut pentru a preda chineza ca a doua limbă. Începând cu 1980, mai mult de 10.000 d ...

Citeste mai mult