ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Biologia mediului în America Centrală și Caraibe 2021

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Elevii care urmăresc un program în biologie de mediu s-ar putea aștepta să se specializeze în domenii cum ar fi biologia marină sau refacerea habitatului. Scopul general al acestor cursuri este de a promova o înțelegere a modului în care organismele funcționează într-un anumit set de condiții de mediu.

Marea Caraibelor este o mare de Oceanul Atlantic, situat la tropice din emisfera vestică. Acesta este delimitată de Mexic și America Centrală, la vest și sud-vest, la nord de Antilele Mari, la est de Antilele Lesser, iar la sud de America de Sud.

Vezi Studii de Curs în Biologia mediului în America Centrală și Caraibe 2021

1 Rezultate din Biologia mediului, America Centrală și Caraibe Filter

Tallerint 3000J: Bio Design: Învățarea din sistemele naturale, mediul

VERITAS
Cursuri
<
Normă întreagă
<
3 săptămâni
Engleză
Campus

Acest atelier utilizează principiile Biomimicry (biologie aplicată la proiectare) pentru a crea o experiență de învățare intensă pe teren (de trei săptămâni) bazată pe analiza ...

Citeste mai mult