Filter
Cursuri
Malta Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de Curs în Aviație în Malta 2019/2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Întreprinderile din industria prelucrătoare al companiei aeriene și de control al zborului, printre altele, se pot angaja studenții care au studiat aviație. Acest câmp se ocupă de aspectele practice ale transportului aerian, cum ar fi proiectarea, utilizarea și impactul asupra mediului. Aceasta include, de asemenea, studii în inginerie și fizică.

Malta este o țară din sudul Europei, în Marea Mediterană 80 km sud de Sicilia și 333 km nord de Libia. Malta acoperă doar puțin peste 316 km ², fiind una dintre țările mai mici și mai dens populate lume.

Studii de Curs de Top în Aviație în Malta 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Aviație, Malta

Camas Malta

Lucrul ca echipaj de cabină pentru o companie aeriană majoră este o experiență interesantă și provocatoare. În plus față de jetting în afara destinațiilor exotice, de loc ... [+]

FUNCȚIONAREA CREȘTERII CABINELOR

Lucrul ca echipaj de cabină pentru o companie aeriană majoră este o experiență interesantă și provocatoare. În plus față de jetting în afara destinațiilor exotice, de locuri de muncă, de asemenea, necesită un grad ridicat de responsabilitate și de specializare pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor, în conformitate cu reglementările industriei.

Acest curs este ideal pentru tinerii profesioniști care doresc pentru a obține un start cap în profesie, introducând abilitățile și responsabilitățile așteptate de către companiile aeriene din lume de conducere. Un accent deosebit se acordă servicii și proceduri pentru gestionarea situațiilor neobișnuite în timpul zborului, cu modulul final al cursului oferind sfaturi utile pentru finalizarea procesului de recrutare a clientului.... [-]

Malta Saint Julian's
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză