49 Curs Programe în Auto-îmbunătățire 2024

Curs Programe în Auto-îmbunătățire 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    La zi

    18 ore

    În campus

    Engleză

    Într-o eră în care produsele și procesele disruptive definesc succesul pe piață, valorificarea puterii inovației a devenit o condiție prealabilă pentru triumful afacerii. Cursul de master în Design Thinking și inovare oferă o călătorie educațională transformatoare care nu numai că provoacă zicala convențională „dacă nu este stricat, nu-l repara”, dar îl distruge în întregime.

    • San Roque, Spania

    Part time

    1 săptămână

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Explorați conținutul de reînnoire interioară a etapei 1 și porniți într-o călătorie transformatoare în timp ce ne aprofundăm în subiecte esențiale menite să împuternicească indivizii și să declanșeze schimbări globale pozitive. Acest program servește drept platformă pentru auto-reflecție profundă și transformare societală, acoperind totul, de la înțelegerea valorilor umane de bază până la abordarea eșecurilor sistemice.

    • Kfar Giladi, Israel

    Part time

    3 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Cursul de prevenire a stresului acut și prim ajutor psihologic examinează cunoștințele actuale de intervenție în situații de stres și criză și instrumentele de ajutorare a individului.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    10 zile

    În campus

    Engleză

    Acest curs de Introducere în psihologie vă va oferi o prezentare generală a abordărilor, metodelor și instrumentelor psihologice teoretice și aplicate, cu un accent deosebit pe caracteristicile personalității și măsurarea acestora, inteligență, luarea deciziilor, gestionarea emoțiilor și a stresului, motivație, comunicare eficientă și abilități de prezentare. Veți avea ocazia să dobândiți cunoștințe despre concepte psihologice cheie, să vă dezvoltați practic abilitățile și să le aplicați în viața reală.

    • Online USA

    Part time

    6 săptămâni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Sporiți rezistența la locul de muncă cu un plan dedicat pentru a sprijini și îmbunătăți bunăstarea personală și a echipei. Acest curs scurt online este pentru dvs. dacă doriți să: Investiți în bunăstarea și reziliența dvs. ca individ pentru a vă gestiona mai bine viața personală și profesională; Îmbunătățiți-vă înțelegerea efectelor stresului și a bunăstării asupra echipei dvs. și îmbunătățiți-vă abilitățile de conducere în calitate de manager de oameni; Îmbunătățiți-vă oferta și eficiența profesională ca profesionist din domeniul sănătății și al sănătății.

    • Cape Town, Africa de Sud

    La zi

    4 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Acest program de 5 săptămâni este conceput pentru a inspira participanții să devină cetățeni globali. Prezintă perspective asupra istoriei, politicii, culturii, justiției sociale și antreprenoriatului social din Africa de Sud. Programul conectează trecutul cu prezentul, discutând oportunitățile și provocările de transformare cu care se confruntă țara, continentul african și lumea de astăzi.

    • Binghamton, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile privind sănătatea și sănătatea minoră oferă o bază largă în conceptele de promovare a sănătății și educație pentru sănătate pentru a încuraja o viață sănătoasă atât pe plan personal, cât și profesional. Elevii evaluează literatura științifică și cercetările legate de sănătate, bunăstare și prevenirea bolilor. Elevii pot aplica cunoștințele pe care le dobândesc la evaluarea, planificarea, motivarea și implementarea comportamentelor care promovează sănătatea și cultivarea bunăstării pe tot parcursul vieții în diverse populații.

    • Valencia, Spania

    La zi

    12 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Programul Flow & Grow Semester este un program structurat de 12 săptămâni Gap Year care scufundă studenții în limba și cultura Spaniei, oferindu-le în același timp instrumentele necesare pentru a se dezvolta în viața personală și profesională. Programul nostru Gap Year include lecții de spaniolă, cursuri de dezvoltare a abilităților, activități în aer liber și excursii de weekend în Spania.

    • San José, Costa Rica

    La zi

    12 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Cheia pentru sănătate și fericire constă în găsirea mijloacelor, a practicilor și a mentalității pentru a duce un stil de viață durabil. Sănătatea este mai mult decât o condiție fizică. A deveni conștienți de unele dintre elementele critice ale bunăstării, iar practicile de prevenire a stresului sunt esențiale pentru o mai bună calitate a vieții.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    5 zile

    În campus

    Engleză

    Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Managementul și Leadershipul Resurselor Umane. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă.

    • Málaga, Spania
    • Marbella, Spania
    • + 1 more

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Coaching-ul este o activitate care îmbunătățește permanent performanța pentru a obține o schimbare pozitivă bazată pe capitalul uman. Este un sistem de antrenament personal pentru o mai bună exploatare a

    • Coffs Harbour, Australia
    • Bilinga, Australia
    • + 4 more

    În campus

    Engleză

    • Online

    La zi, Part time

    3 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Un curs online gratuit de leadership despre gestionarea și conducerea echipelor la distanță.

    • Online USA

    La zi, Part time

    6 săptămâni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Springfield, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Drury University, o mică universitate privată situată în Springfield, Missouri, oferă studenților o nouă experiență academică îndrăzneață – una care rupe tiparul specializărilor individuale și al formulelor rigide asociate cel mai adesea cu educația tradițională. Studenții primesc un amestec de acreditări de viață și acreditări de carieră, permițându-le să-și urmeze pasiunile intelectuale, oferindu-le în același timp instrumentele de care au nevoie pentru a fi competenți din punct de vedere tehnic și pregătiți pentru carieră.