ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs în Auto-îmbunătățire Europa 2019/2020

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi Studii de Curs în Auto-îmbunătățire Europa 2019/2020

18 Rezultate din Auto-îmbunătățire, Europa Filter

Premiul ILM de nivel 3 în coaching-ul la locul de muncă

Coaching for Change
Campus 4 zile Înscriere Deschisă Regatul Unit Derby

Dacă sunteți nou la coaching sau căutați să vă lărgi abilitățile de leadership schimbare, explorând coachingul pentru prima dată și doriți să experimentați beneficiile utilizării unui stil de coaching, atunci acesta este cursul pentru voi. Veți găsi că vă schimbați abordarea la locul de muncă și acasă și deveniți mai eficientă cu o gamă mai largă de acțiuni.

Certificat ILM de nivel 5 în coaching și mentoring

Coaching for Change
Campus Online & Campus Combinate 12 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Derby

Coaching for Change este mândru să ofere calificarea de Coaching și mentor al Institutului de Leadership și Management (ILM) de nivel 5. Această calificare este concepută pentru a sprijini liderii în dezvoltarea competențelor de coaching și de mentorat în management, precum și pentru a le ajuta să identifice legăturile dintre coaching, mentoring și atingerea obiectivelor de afaceri.

Cursul superior al echipelor de conducere de afaceri, coaching si de management

INEAF Business School
Online Part time 100 ore Înscriere Deschisă Spania Spania Online

Schimbări de piață și companii au fost remarcabile în ultimii ani. Nu mai este pur și simplu despre profituri mari sau câștiga mai mulți bani, dar, de asemenea, se intenționează ca toate persoanele implicate în companie sunt îndeplinite. Prin urmare, relațiile sociale în cadrul companiei, astăzi, ele sunt una dintre cheile succesului. Din acest motiv, este esențial ...

Stabilirea obiectivelor "metoda Kaly": obține viața pe care doriți

Of Course Learning
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit Marea Britanie online Statele Unite ale Americii SUA Online + 1 mai mult

Hari Kalymnios, autor si fondator al gândirii fitness, vă va arăta cum să setați și pentru a atinge orice scop in viata ta. Cei mai mulți oameni se luptă la stabilirea obiectivelor, deoarece acestea nu au un proces structurat și dovedit de urmat. Acest curs va va oferi cel mai bun! În acest curs veți învăța procesul de 13 pas pentru a stabili și atinge obiectivele, oricare ar fi ele. Nici nu contează dacă nu știu ce ...

coaching-ul pentru profesioniştii din domeniul resurselor umane

Center for Creative Leadership
Campus Part time 3 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Colorado Springs Greensboro Elveţia Davos Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Acest program vă ajută să vă întărească abilităţile dumneavoastră proprii de conducere şi să înveţe cum să construiască relaţii de coaching pentru a dezvolta abilităţile de alţii.

coaching pentru dezvoltare

Center for Creative Leadership
Campus Part time 3 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Greensboro Elveţia Davos Colorado Springs Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Acest program este personalizat-proiectat pentru livrarea a organizaţiilor. Centrul oferă, de asemenea, o versiune open-o înscriere de Coaching pentru dezvoltare.

executive leadership coaching

Center for Creative Leadership
Campus Part time 6 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Greensboro Elveţia Davos Colorado Springs Belgia Bruxelles Saint Petersburg Parcul Colegiului Australia Muntele Eliza San Diego + 10 mai mult

Leadership Executive Coaching oferă o descoperire completă, aliniere, evaluare, feedback şi coaching pachet. Acesta poate fi angajat, împreună cu un alt program CCL sau ca un stand-alone conducere oportunitate de dezvoltare.

Dezvoltarea abilităților personale

London Business Training & Consulting
Campus La zi 3 zile Noiembrie 2019 Regatul Unit Londra

După finalizarea acestor ateliere de formare în management, veți putea crește gradul de conștientizare personal al liniei dvs. sensibile; Inteligenta emotionala; valori personale

Cum să începeți propria afacere

Online Business School
Online La zi Part time 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Oamenii adesea visează să își înceapă propria afacere, dar nu înțeleg pe deplin implicațiile a ceea ce implică acest lucru. Având în vedere faptul că aproape jumătate din toate întreprinderile nu reușesc în primul an, este esențial să aveți toate cunoștințele de care aveți la dispoziție pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la buna desfășurare a unei afaceri. Acesta este un curs introductiv pentru oricine care a înființat recent o întreprindere mică sau micro-întreprindere sau pentru orice persoană care are în vedere înființarea unei întreprinderi mici sau a microîntreprinderilor sau consideră că o activitate independentă este o opțiune de carieră.

Cursul de echilibru muncă-viață

Online Business School
Online La zi Part time 100 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Cursul de echilibru muncă-viață este un program de auto-dezvoltare care permite elevilor să lucreze prin diferite activități și exerciții care se concentrează pe reducerea stresului, dieta, relațiile și îmbunătățirea personală în domenii precum familia și cariera.

Curs: Bazele animației de echipă

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Succes în noul său rol de manager de echipă. La sfârșitul acestui training, participanții vor putea să-și clarifice rolul de manager, să identifice modurile de operare în lucrare; dezvolta abilități și sprijină angajații; delegat în împuternicire; pentru dezvoltarea performanței, mobilizarea și dinamizarea echipelor.

Curs: manager de manageri

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Dezvoltați o postură de manager de management. La sfârșitul acestui training, participanții vor putea să-și clarifice rolul, responsabilitățile și valoarea adăugată pentru a transmite obiectivele și mizele companiei față de managementul mediu; să-și dezvolte viziunea strategică pentru a fi semnificative și un vector de coeziune; să sprijine dezvoltarea managerilor lor; gestionează activitatea și subiectele transversale ale managerilor lor fără a le ocoli; să-și dezvolte leadershipul și să mobilizeze actorii pentru a conduce strategia și proiectele unității lor.

Curs: Discursul public cu tehnici de teatru Actul 1

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Cuceresti publicul sau. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea prezenta un subiect în mod senin în fața unui public care se bazează; tehnici de acțiune; să fedeleze publicul și să stimulezi o dinamică pozitivă; pentru a-și consolida expresiile orale, trupești și emoționale.

Curs: Vorbire publică cu actul 2 Tehnici de teatru

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Îmbunătățește-ți abilitățile de a vorbi în public. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea să-și stimuleze reactivitățile și capacitățile lor de a „îndrăzni”; să-și crească puterile de convingere și carisma lor; să-și pună în scenă discursurile în public la teatru.

Curs: să vă cunoașteți mai bine pentru a vă gestiona relațiile

IFCAM
Campus La zi 2 zile Decembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Utilizarea profilului de personalitate GOLDEN. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea distinge modul lor de funcționare, activele și axele lor de îmbunătățire; să-și identifice preferințele și diferențele cu ceilalți pentru a se baza pe complementaritățile lor; pentru a dezvolta autoafirmarea; pentru a-și gestiona anxietatea și emoțiile.