ACADEMICCOURSES.RO

Caută 37 Studii de Curs de Top în Austria 2019/2020

Austria este un loc fascinant pentru studiul, cu unele dintre cele mai vechi instituţii academice şi de cele mai prestigioase şi cu acces la o mulţime de oportunităţi internaţionale. Austria are acces uşor la alte pieţe competitive şi de o lungă istorie de afaceri şi de realizare economică, făcându-l o locaţie ideală pentru studiu.

Cursuri în Austria, sunt largi şi sunt adesea oferite în combinaţie cu programe de studii, programe de certificat sau de dezvoltare profesională. Acestea pot fi studiate online, prin învăţământ la distanţă sau într-un cadru clasă tradiţională în locaţii în întreaga Austria. Cursuri în Austria acoperă un spectru larg de subiecte, cum ar fi management, afaceri, facilitarea, asistenţă medicală, rezolvarea conflictelor, economie, mass-media şi sociale, pentru a numi doar câteva. Cursuri în Austria vă poate ajuta pe calea ta spre succes prin punerea în aplicare metode unice de predare, prin programe de top evaluat, facilităţi şi instructori.

Derulaţi prin cursuri în Austria de mai jos şi puteţi găsi ceea ce căutaţi. Luaţi următorul pas spre obiectivele dvs., cu cursuri în Austria!

rezultate găsite Filter

Sd plus - schnellkurs deutsch plus

inlingua Salzburg
Campus La zi Înscriere Deschisă Austria Salzburg

Combinați un curs standard de grup SD cu luxul de antrenament individual. Ai un nou loc de muncă? Aveți nevoie să vă mutați în Austria?

Sd intensiv - schnellkurs deutsch intensiv

inlingua Salzburg
Campus La zi Înscriere Deschisă Austria Salzburg

Timp suplimentar pentru a vorbi! În plus față de cursul SD standard, aveți ore suplimentare de lecție pe zi pentru a revizui, repeta și aprofunda abilitățile tale germane. Ca și în cazul tuturor cursurilor de grup - metoda noastră este unică.

Sd - schnellkurs deutsch

inlingua Salzburg
Campus La zi Înscriere Deschisă Austria Salzburg

Acest lucru într-unul dintre cele mai populare cursuri de grup! Învață germana în grupuri foarte mici (3-6 elevi, în iunie, iulie, august 3-8 studenți), să fie rapid, să fie eficient! Nu este timp pentru a pierde, vorbirea activă este cheia!

Experiența germană și de muncă

ActiLingua Academy
Campus La zi 8 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Actilingua oferă cursuri de germană în combinație cu experiență în muncă remunerată sau nu. Programul este împărțit în două părți.

Germană și muzică

ActiLingua Academy
Campus La zi 4 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

În plus față de dvs. de curs standard sau intensiv germană vă puteți rezerva lecții de muzică. instruire muzicală are loc la Conservatorul din Viena și este disponibil pentru studenții de muzică, profesioniști și amatori entuziaști.

Desigur teachers' germană

ActiLingua Academy
Campus La zi 2 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Cursuri pentru profesori germani non-nativi care lucrează cu adolescenți sau adulți.

Afaceri german

ActiLingua Academy
Campus La zi 2 săptămâni Octombrie 2019 Austria Viena

Combinația dintre un curs și pentru Business Standard german vă permite să învețe ceea ce ai nevoie pentru munca ta.

Germană și universitate

ActiLingua Academy
Campus La zi 6 - 52 săptămâni Octombrie 2019 Austria Viena

Programul se adresează absolvenților de liceu care ar dori să studieze în Austria. În cursul german vă perfecționa cunoștințele de limba germană.

Cursurile individuale

ActiLingua Academy
Campus La zi 1 - 12 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Puteți defini conținutul dvs. de curs de limbă le, ​​având ca rezultat maximizarea input în unu-la-unu sesiuni cu propriul dvs. profesor (e).

Curs de limba germană superintensivă

ActiLingua Academy
Campus La zi 1 - 11 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Amestec de predare grup (Standard Curs) și cursurile individuale. școlarizare individuală să satisfacă nevoi speciale de învățare și ia interesele profesionale în considerare.

Curs de limba germană intensiv

ActiLingua Academy
Campus La zi 1 - 48 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Vei studia general german pentru patru lecții de zi cu zi (Standard Curs), plus două lecții suplimentare pe zi, în grupuri mici, în care profesorul se concentrează în special pe nevoile individuale și puncte slabe.

Curs de limba germană standard de

ActiLingua Academy
Campus La zi 1 - 48 săptămâni Înscriere Deschisă Austria Viena

Accentul principal este pus pe îmbunătățirea abilităților de comunicare. Lecții de gramatică și conversație vă ajută să îmbunătățiți vocabularul și de a îmbunătăți sintaxa. Veti exersa scris formale și informale și să lucreze la ascultare și citire înțelegere.

TESOL intensiv

Eton Institute
Campus Part time 20 - 60 ore Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Austria Viena India New Delhi Hong Kong Statele Unite ale Americii New York + 8 mai mult

Debloca potențialul studenților dumneavoastră cu pregătire practică și profesională a cadrelor didactice, care se concentrează pe abilitățile răcoritoare și dezvoltarea predării. Asigurați-vă că sunteți încrezător în sala de clasă modernă multi-cultural și multi-lingvistic cu certificare internațională curs de TESOL Eton Institute ...

Cursuri de limbi străine în portugheză în Dubai și abu dhabi

Eton Institute
Campus Online Part time 20 - 30 ore Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Austria Viena India New Delhi Hong Kong Statele Unite ale Americii New York + 9 mai mult

Învață să vorbești portugheză: Limbajul este considerat a fi foarte expresiv și romantic și are multe cuvinte similare în spaniolă și franceză. instructorii noștri calificați nativi oferi un mediu de predare angajarea pe care o va dezvolta abilitățile dumneavoastră de conversație și va construi vocabularul. Ne concentrăm pe limbajul de situații reale de viață pe care le puteți utiliza într-o conversație de zi cu zi ...

Cursuri de limba italiană în Dubai și abu dhabi

Eton Institute
Campus Online Part time 20 - 30 ore Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi Austria Viena India New Delhi Hong Kong Statele Unite ale Americii New York + 9 mai mult

Învăța italiană cu instructorii noștri calificați și cu experiență native într-un mediu de învățare plăcut și prietenos. Noi adopta tehnici de imersiune interactive pentru rezultate mai bune. De asemenea, vă puteți bucura de serile noastre culturale gratuite, de a interacționa cu vorbitori nativi și întâlni entuziaști de limbi străine, la evenimentul nostru de schimb lingvistic liber ...