305 Curs Programe în Asia for 2024

Curs Programe în Asia for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    La zi

    În campus

    Engleză

    O experiență BGU este mai mult decât un studiu obișnuit în străinătate. Aici, te vei cufunda în comunitatea noastră vibrantă din campus, trăind și urmând cursuri alături de studenți israelieni și internaționali deopotrivă. Veți întâlni perspective noi și vă veți împrieteni cu o cohortă diversă de studenți din întreaga lume. Dincolo de studiile tale academice, vei lua parte la calendarul dinamic al evenimentelor și activităților sociale al BGU și vei avea oportunități de a călători în Israel.

    • Online Canada
    • London, Regatul Unit
    • + 4 more

    La zi

    12 săptămâni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Nu mai așteptați. Treceți la o nouă carieră în designul experienței utilizatorului. Bootcamp-ul nostru de design UX cu normă întreagă vă oferă pregătirea potrivită, coaching-ul individual pentru carieră și conexiunile necesare pentru a vă angaja - și pentru a crea experiențe semnificative și relevante.

    • Haifa, Israel

    La zi

    1 semestru

    În campus

    Engleză

    Programul de studiere semestrial Technion în străinătate în inginerie și știință este conceput pentru a oferi studenților internaționali o experiență academică unică, precum și o șansă de a cunoaște Israelul, „Start-Up Nation”.

    • Kfar Giladi, Israel

    Part time

    3 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Cursul de prevenire a stresului acut și prim ajutor psihologic examinează cunoștințele actuale de intervenție în situații de stres și criză și instrumentele de ajutorare a individului.

    • Bali, Indonezia

    La zi

    15 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Bali este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, binecuvântată cu un amestec unic de arhitectură tradițională plină de artă, dar și de influențe occidentale moderne. Arhitectura hotelurilor și a vilelor se caracterizează prin clădiri care combină armonios conceptele de design oriental și occidental pentru a da un aspect exterior adorabil. Programul de 15 săptămâni "Arhitectură tropicală, design interior și verde" de la Institut Desain & Bisnis Bali (IDB Bali), cunoscut anterior sub numele de Sekolah Tinggi Desain & Bisnis Bali (STDBali), este conceput exclusiv ca un semestru în străinătate pentru studenții și absolvenții internaționali.

    • Ningbo, China

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Chineză, Engleză

    Acest program este conceput pentru studenții dornici să învețe limba chineză. Cursurile din cadrul acestui program se concentrează pe abilitățile lingvistice de ascultare, vorbire, citire și scriere

    • Thon Buri, Thailanda
    • Pattaya City, Thailanda

    La zi

    8 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Engleză pentru afaceri și studii academice EBAS se pregătește să stăpânească limba engleză și să deblocheze abilitățile din interiorul tău. Ai capacitatea de a te exprima cu ușurință. Este timpul să-ți lași engleza să strălucească. Predarea noastră inovatoare vă va ajuta să stăpâniți abilitățile de limba engleză de care aveți nevoie pentru a reuși la AIHM și nu numai.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    În campus

    Engleză

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Acest curs se ocupă cu aspectele generale ale managementului de mediu relevante pentru practicarea profesioniști în domeniul științei inginerie, planificare, arhitectura, drept, geodezice, sănătate și construcție. Ingineri, oameni de știință, urbaniștilor și alți profesioniști care lucrează în acest domeniu au datoria convingatoare pentru a se asigura că efectele negative ale dezvoltării asupra mediului totale sunt reduse la minimum. Subiectele sunt oferite în acest curs urmează o abordare integrată a practica profesională printr-o alegere de discipline obligatorii în inginerie profesionist, management de inginerie de mediu și o electivă.

    • Singapore, Singapore

    La zi

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    LSBF Singapore , acordat cu Platinum Approved Learning Partner Status de către Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), oferă studenților tot ce au nevoie pentru a trece cu încredere examenele ACCA: tutori cu experiență înaltă, materiale de studiu bazate pe examene, aranjamente de studiu flexibile și multe altele mai mult, toate concepute având în vedere elevul.

    • Shanghai, China
    • Beijing, China
    • + 2 more

    La zi, Part time

    1 săptămână

    Amestecat

    Engleză, Chineză

    Am pregatit totul: planul de program, viza pentru studenti, activitatile culturale, asistenta pentru cazare la cel mai mic cost. Click pentru a afla mai multe.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    5 zile

    În campus

    Engleză

    Acest curs practic vă va pregăti pentru o carieră interesantă în Managementul și Leadershipul Resurselor Umane. Îmbunătățiți-vă perspectivele de avansare în carieră utilizând acest program ca bază pentru studii ulterioare în acest domeniu cu creștere rapidă.

    • Tokyo, Japonia

    La zi

    În campus

    Deși economia, știința și tehnologia s-au dezvoltat minunat, este o lume care nu se poate înțelege că fiecare om a devenit fericit. Mai degrabă, suma persoanelor a slăbit, numărul de oameni care sufereau de inimă a crescut, iar scopul vieții este greu de văzut. Dragostea este rece, speranța devine incertă. Chiar și religia este o epocă care poate fi văzută cu ochii înțepați.

    • Dalian, China

    La zi, Part time

    100 ore

    În campus

    Chineză

    Programul de limbă pe termen scurt

    • Manila, Filipine

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Delta Air International Aviației Academy, Inc. (DAIAA) a fost început inițial în 2001 de către un grup de tineri piloți, idealisti, care au anticipat o cerere tot mai mare de formare a aviației de calitate, la taxe rezonabile. Bazându-se pe un bazin de piloți seniori competente, care servesc ca instructori de zbor, școala a devenit una dintre cele mai mari din Filipine, numărând absolvenți mândri din Filipine, India, Pakistan și Statele Unite ale Americii, prin ani.