24 Curs Programe în Artele calculatorului 2024

Curs Programe în Artele calculatorului 2024Filter
    • Cape Town, Africa de Sud

    La zi

    1 semestru

    În campus

    Engleză

    Înveți pentru a avea o carieră în tehnologie? Ești interesat să-ți dezvolți în continuare abilitățile de informatică, inclusiv abilitatea de a proiecta și programa software, împreună cu instrumentele necesare pentru construirea de jocuri video? Atunci cursurile noastre semestriale de studii în străinătate sunt pentru tine! În calitate de student, veți dezvolta abilități în limbaje de programare care sunt valoroase în diverse industrii astăzi. Elevii vor dezvolta în continuare abilitățile de rezolvare a problemelor și de programare cu software-ul identificat și vor fi introduși/sau dezvolta în continuare abilități în domeniile informaticii, ingineriei și/sau tehnicilor de proiectare a jocurilor. Alăturați-vă programului de studii semestriale în străinătate astăzi! Alegeți dintr-o varietate de cursuri de licență și master, într-o gamă largă de discipline pentru transferul internațional de credite.

    • Santa Barbara, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Administrare a Afacerilor oferă studenților o experiență largă în Administrarea Afacerilor, Dreptul Afacerilor, Mediul Legal de Afaceri, Management, Leadership, Matematică de Afaceri, Imobiliare și Antreprenoriat. Ele oferă cunoștințe fundamentale, de specialitate, în domeniile dreptului, managementului, imobiliarului și antreprenoriatului, care reprezintă nevoile permanente ale afacerilor și industriei.

    • Santa Barbara, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Administrare a Afacerilor oferă studenților o experiență largă în Administrarea Afacerilor, Dreptul Afacerilor, Mediul Legal de Afaceri, Management, Leadership, Matematică Afacerilor, Imobiliare și Antreprenoriat. Ele oferă cunoștințe fundamentale, de specialitate, în domeniile dreptului, managementului, imobiliar și antreprenorial, care reprezintă nevoile permanente ale afacerilor și industriei.

    • Santa Barbara, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    Engleză

    Curriculumul Animație și Jocuri dezvoltă competența estetică și tehnică a studenților prin furnizarea de formare cu software profesional în procesele de producție. Programul construiește o bază în animație 3D, producție și dezvoltare de jocuri pentru divertisment, jocuri serioase și simulări. Cursurile noastre oferă studenților un fundal de bază în arte vizuale și design de ecran, oferind și abilități tehnice în dezvoltarea, producția și distribuția media. Programul pregătește studenții pentru angajarea în posturi de nivel de intrare la firmele de dezvoltare de jocuri sau pentru transferul la programe media la instituții de 4 ani.

    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    480 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Web design profesional Bundle este format din următoarele: webmasterul site - Webmaster HTML si CSS curs la distanță Centrul Learning - HTML si Curs CSS te duce pas-cu-pas, prin construirea de pagini web de înaltă calitate, în timp ce predau elementele de bază ale design-site-ul folosind HTML programare și Cascading Style Sheets (CSS).

    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    140 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Pentru webmasteri - Curs Web Design Responsive este pentru studenții cu o cunoaștere pre-existente de HTML si CSS, si este un program ideal pentru follow-on pentru cei care îndeplinesc webmaster-ul HTML si modul CSS pentru incepatori, acest curs ai tot ce trebuie să știți învață despre receptiv web design (RWD), și vă oferă know-how-ul pentru a construi site-uri uimitoare, care să răspundă folosind cele mai noi tehnologii HTML5 și CSS3.

    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    140 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Proiectare de specialitate Cursul CIW Web (Metodologia anterior cu denumirea Design si Tehnologie) te învață cum să proiecteze și să publice site-uri Web.

    • UK Online, Regatul Unit

    Part time

    180 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    CIW este cel mai popular program educațional din lume pentru cei serioase despre WebDesign & dezvoltare. Seria de cursuri certificate CIW sunt scrise de către profesioniști din cadrul industriei. Cursuri CIW sunt completate folosind tehnologie de vârf, mai degrabă decât o singură piesă specifică a software-ului. Seria de cursuri de fundație oferă posibilitatea de a stăpâni mai mult decât abilități de alfabetizare digitală.

    • Cologne, Germania

    La zi

    În campus

    Germană

    Animația este înțeleasă ca o formă de artă care se dezvoltă constant din nou, în care măiestria și abilitățile de design sunt la fel de importante ca și voința de a experimenta și de a-și asuma riscuri artistice.

    • Paris, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Anul Entry Level permite studenților să continue cunoștințele teoretice, tehnice și metodologice de bază aplicabile în discipline de proiectare și de a se pregăti pentru studii în domeniile de animație, efecte speciale și jocuri video.

    • Stockholm, Suedia
    • Boden, Suedia

    La zi

    5 semestre

    În campus

    Engleză

    VFX modern caracterizează o întreagă industrie care lucrează cu „efecte speciale”. Deveniți animator și artist VFX la Futuregames ! În calitate de animator și artist VFX, sunteți responsabil pentru crearea de mișcări și efecte speciale pentru grafica bi și tridimensională. De asemenea, trebuie să știți cum să planificați și să implementați un proiect de animație de la idee la produsul finit. VFX este un termen larg și o abreviere a cuvântului englezesc „efecte vizuale”, a cărui tradiție a apărut mai ales în industria filmului. VFX modern este considerabil mai larg și caracterizează o întreagă industrie care lucrează cu „efecte speciale”, adică totul, de la CGI (grafică generată de computer), compoziție (prelucrare a imaginii) și captură de mișcare (înregistrări de mișcare procesate de computer), până la diverse instrumente și software-ul necesar pentru a-l crea. La un nivel specializat, este de obicei una dintre aceste domenii cu care lucrați.

    • Online

    Part time

    30 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aceasta este continuarea mult așteptată a Complete Unity Developer - unul dintre cele mai populare cursuri de e-learning de pe internet! Complet reluat de la zero cu proiecte noi și cele mai noi tehnici de predare. Veți beneficia de faptul că am predat deja peste 700.000 de studenți programare și dezvoltare de jocuri, ca urmare multe livrând jocuri comerciale.

    • Lafayette, Statele Unite ale Americii

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Luați-vă abilitățile de design web la nivelul următor! Fie că doriți să lucrați ca designer web independent, să vă alăturați unei echipe de dezvoltare web sau să creați site-uri web pentru organizația dvs., acest curs vă va oferi instrumentele avansate de care aveți nevoie. În acest curs, veți învăța să scrieți cod HTML pentru conținutul paginii și cod CSS pentru stilul paginii. Veți învăța cele mai recente versiuni ale limbilor utilizate pentru a crea site-uri web moderne. Cu ajutorul instrucțiunilor pas cu pas, veți crea site-uri web interactive care colectează informații de la vizitatori prin formularele de înscriere prin e-mail și feedback. În plus, veți învăța cele mai recente și mai eficiente tehnici de prezentare a aspectelor și videoclipurilor care funcționează în orice mediu de navigare. Pe parcurs, veți explora estetica, schema de culori și accesibilitatea în proiectarea paginilor web.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursurile noastre sunt pentru oricine este interesat de o carieră în dezvoltarea jocurilor pe calculator și a conținutului de jocuri pentru industrie și mass-media. Veți câștiga o fundamentare solidă în aceste zone în timp ce lucrați pe o varietate de platforme.

    • Sioux City, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Vă invităm să experimentați programul nostru online în dezvoltarea jocurilor video. Programul dezvoltă abilități în modelare, textură, scripting de bază, cunoștințe artistice și joc video.