ACADEMICCOURSES

Compară 6 Cursuri în Arte decorative

Cursurile sunt cursuri concepute pentru a oferi studenților instruire în domenii specifice de studiu. Instituțiile de învățământ superior oferă în mod obișnuit cursuri cu cerințe de admitere specificate explicit și durate de curs care variază de la câteva zile la mai multe luni.

Ce sunt cursurile în artele decorative? Domeniul artelor decorative cuprinde, în general, opere de artă care sunt atât plăcute pentru ochi și care servesc un scop, astfel încât cursurile tind să se concentreze asupra esteticii, precum și a tehnicilor practice. Clasele pot acoperi o varietate de medii și subiecte, inclusiv măiestria de sticlă, arta pereților, rafturi decorative, piese funcționale și tapiserie.

Elevii artelor decorative dobândesc adesea mai multe abilități comerciale, inclusiv rezolvarea problemelor, estetica și un ochi pentru designul funcțional. Rezolvarea problemelor îi ajută pe indivizi să răspundă nevoilor practice ale artei lor, iar abilitățile generale de design estetic și funcțional asigură un echilibru între frumusețe și eficiență.

Costul de a urma un curs în domeniul artelor decorative depinde de mulți factori. Cursurile care necesită mai multe materiale pot costa mai mult, în timp ce cursurile scurte din teoria artei pot avea un preț mai mic.

Departe de a încorpora stereotipul "artistului înfometat", mulți studenți din artele creative continuă să aibă o carieră profitabilă. Absolvenții cursurilor de artă decorativă pot găsi un loc de muncă ca designeri de interior, evaluatori de ziduri, curatori de muzee, licitații și multe altele. Aceste persoane ar putea dori, de asemenea, să urmeze o carieră ca profesori de învățământ superior pentru a-și transmite cunoștințele despre artă pentru un impact mai mare. Artiștii decorativi adesea excelează ca istorici de artă culturală și asistenți galerie. Ele pot fi potrivite și pentru funcțiile de conducere.

O gamă largă de școli din întreaga lume oferă cursuri în domeniul artelor decorative. Elevii pot beneficia de instrucțiuni practice în clasă, dar școlile pot oferi, de asemenea, cursuri online pentru o mai mare flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

6 Rezultate din Arte decorative Filter

Desigur, în design interior și decorațiuni

International Career Institute
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

ICI vă oferă posibilitatea de a învăța decorațiuni interioare și design convenabil și rapid. Mai important, veți învăța toate abilitățile necesare pentru a deveni de succes în ...

Citeste mai mult

Curs de artă din sticlă

Accademia Riaci
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;12 săptămâni
Engleză
Campus

Instructori 2 săptămâni 4 săptămâni 6 săptămâni 8 SĂPTĂMÂNI 12 săptămâni Inclusiv

Citeste mai mult

Florărie

Portsmouth Highbury College
Cursuri
Aug 2021
Engleză
Campus

Ești creativ? Aveți un ochi pentru detalii, plus o dragoste pentru plante și flori? Dacă da, Highbury vă poate ajuta să vă atingeți potențialul dacă aveți un interes în dezvol ...

Citeste mai mult

Gravură

Montserrat College Of Art
Cursuri
Sept 2021
Campus

Tipografii analizează, transformă și replică informații folosind designul, desenul, pictura, artele cărților, tipografie, video și, adesea, sculptura și instalarea.

Citeste mai mult

Decor de casă DIY - Seara

Forth Valley College
Cursuri
Aug 2021
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest curs oferă o introducere în decorarea casei și abilități de pictură și decorare pentru pasionații de bricolaj. De-a lungul cursului, lectorul poate demonstra o gamă larg ...

Citeste mai mult

Școală de vară de artă și design

CATS College Boston
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Pe parcursul verii, oferim o gamă largă de subiecte de artă și design, care vă vor oferi o introducere largă a domeniului,

Citeste mai mult