Curs în Arte Culinare

Compară 70 Studii de Curs în Arte Culinare

Arte Culinare

Programe de arte culinare oferi studenților cu capacitatea de a învăța să se pregătească alimente. Aceste cursuri pot fi la fel de extinsă ca și cum ați dori să fie, sau foarte de bază. .

Ce este un curs în Arta Culinară?

Elevii dintr-un program de arte culinare vor învăța să pregătească alimente și să învețe despre siguranța alimentelor. Studenții învață cum să facă rețete, precum și modul de a crea propria lor.

Care sunt avantajele de a lua un curs în Arta Culinară?

Programul învață pe elevi să gătească, pregătindu-i pentru a lucra într-o gamă de restaurante. Acest lucru poate ajuta individul pentru a avansa în calea lui sau a ei cariera.

Cât de mult costă să ia un curs în Arta Culinară?

Costul unui program culinar variază considerabil, în funcție de școală.Programul poate include unu la patru ani de formare.

Care sunt cerințele pentru un curs în Arta Culinară?

Înscrierea se bazează pe aplicarea individuală 's. În unele cazuri, cu o diploma de liceu este tot ceea ce este necesar 's. În alte cazuri, școala poate să prevadă cerințe suplimentare.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs în Arta Culinară?

Usi de bucatarie profesionale vor fi deschise pentru studenții care obțin acest tip de fond de învățământ.

De ce să ia un curs online în Arta Culinară?

Cursuri on-line se poate face mai ușor pentru student, pentru a obține cursurile sale mai rapid complet. De asemenea, permite studentului de a continua să lucreze în timp ce obținerea educația lui sau a ei.

În cazul în care pentru a lua un curs în Arta Culinară?

Școli de specialitate sunt disponibile, precum și mai multe școli și universități.

Cum sa aplici pentru un curs în Arta Culinară?

Căutare pentru programul de mai jos si sa contactati biroul de admitere al școlii copilului dumneavoastră direct prin completarea formularul de mai jos.

Citește Mai Mult

Curs: Program culinar intensiv

Le Cordon Bleu Istanbul
Campus 10 săptămâni March 2019 Turcia Istanbul

Programul Culinar intensiv este un program de weekend conceput pentru entuziaștii culinare, cu timp limitat de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile culinare și să-și îmbunătățească încrederea în sine. [+]

Prezentare generală

Programul Culinar intensiv este un program de weekend conceput pentru entuziaștii culinare, cu timp limitat de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile culinare și să-și îmbunătățească încrederea în sine.

În fiecare sâmbătă timp de 10 săptămâni, veți petrece 6 ore cu instructorii bucătari experimentați de la Le Cordon Bleu, care vă vor învăța o gamă largă de tehnici culinare și vă vor împărtăși secretele culinare.

Tehnicile pe care le veți învăța de la bucătarii maeștri de la Le Cordon Bleu vă vor ajuta să creați mâncăruri gustoase și să pregătiți mese minunate care trebuie să vă lase pe cei dragi în respect, precum și să vă vestească cu cunoștințele și practicile necesare pentru a fi bucătarul propriu casa.... [-]


Arte culinare

Culinary Institute Kul IN
Campus Cu normă întreagă 2 luni January 2019 Croaţia Sisak

Cursul Arte Culinare este programul nostru pilot și este ideal pentru cei care planifică o carieră profesională în industria culinară sau în legătură cu o schimbare de carieră. În timpul acestui curs de două luni, studenții dobândesc o înțelegere globală a metodelor și tehnicilor de gătit utilizate în bucătăria franceză și italiană și o înțelegere mai profundă a industriei și standardelor HoReCa, igiena produselor alimentare și managementul restaurantelor. Cursul este foarte practic, iar elevii petrec 80% din timpul de clasă în bucătărie câștigând experiență cu carne, crustacee, paste, produse de patiserie și multe altele. În plus, elevii iau cursuri în domeniul enologiei și al perechilor de vinuri. La sfârșitul cursului, elevii pot alege să stea într-un restaurant sau hotel de elită din Croația. [+]

Curs: Arte culinare

În timpul acestui program de două luni, participanții vor primi o educație largă și intensă în domeniul gătitului profesional și a produselor de patiserie. Programul dinamic al cursurilor este destinat persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitățile culinare sau care se îndreaptă spre o carieră în domeniul gastronomiei profesionale. Programul are o abordare practică a tehnicilor de gătit, cu laboratoare zilnice de gătit care completează lecții, precum și câteva excursii la centrele locale de producție de alimente și conferințe de oaspeți de la bucătari croați și internaționali. Elevii vor avea la dispoziție cunoștințele de bază necesare pentru a începe să lucreze într-o meserie culinară. Elevii vor învăța despre prelucrarea produselor alimentare termice și mecanice, identificând calitatea ingredientelor, condimentele de cuplare, lucrul cu cuțitul, crearea de meniuri de calitate, aranjarea și servirea mâncărurilor, standardele profesionale de gătit, porțiunile alimentare, conservarea alimentelor și istoria gastronomiei. Împreună cu abilitățile profesionale pe care le învață elevii în timpul acestui program, vor avea de asemenea posibilitatea să întâlnească bucătari de succes care lucrează în gastronomia contemporană și să formeze o rețea cu profesioniști din industrie. Descoperă-ți pasiunea față de gastronomie prin rețeaua de studenți Kul IN . ... [-]


Cursuri de bucatari profesionisti

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 8 săptămâni Înscriere Deschisă Thailanda Bangkok + 1 mai mult

Oferim programe de instruire în limba engleză atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență culinară. Vă putem duce de unde vă aflați acum la niveluri mai înalte de cunoștințe culinare. [+]

Programe internaționale de pregătire culinară

"Învață să gătești ca un bucătar thailandez"

Oferim programe de instruire în limba engleză atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență culinară. Vă putem duce de unde vă aflați acum la niveluri mai înalte de cunoștințe culinare.

Școala de pregătire culinară

Instruirea pentru bucătari de iahturi, start-up-uri noi de restaurante și cei care doresc să învețe să gătească Thai ca Thai.

Academia noastră

Sălile noastre profesionale de pregătire culinară sunt noi și complet aer condiționat. Fiecare student bucatar are propria sa statie de pregatire completata cu friteuze de gaz, zona de pregatire a hranei pentru granit, chiuveta si zona de mancare. În fruntea stagiului de formare, postul este stația de demonstrație a instructorului, unde toate rețetele sunt pregătite și demonstrate de instructorul bucătarului.... [-]


Curs de gătit italiană

In Florence Academy
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 20 săptămâni Înscriere Deschisă Italia Florence + 1 mai mult

Italian curs de gătit se concentreze în special pe bucătăria toscană și la sfârșitul fiecărei lecții se organizează o sesiune de degustare. [+]

Gătitul Italiană - Cursul

O Cursul italian gătit constă în prepararea unui meniu italian complet (2 feluri de mâncare tipic italiene + 1 desert). Italian curs de gătit se concentreze în special pe bucătăria toscană iar la sfârșitul fiecărei lecții se organizează o sesiune de degustare.

Caracteristici de bază de curs: (Lecții pe săptămână): 5 lecții practice pe săptămână (două sesiuni de gătit, în fiecare marți și joi după - amiază) 1 lectie = 50 minute Nivelurile de admitere: 0-9 Durata: De la 1 până la 12 săptămâni De asemenea , disponibil în limba engleză. Pretul cursului (pe săptămână): 70 Eur Taxa de înscriere: va fi percepută nici o taxă de înscriere în cazul în care un student este înscris într - un curs de italiană. În cazul în care studentul se înscrie în acest curs, fără a lua un curs de limbă va exista o bază non taxă de înscriere rambursabil de 15 €. Această taxă de 15 € trebuie plătită o singură dată, în cazul în care studentul se înscrie la mai mult de un curs suplimentar (de exemplu, în enrolls Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Gătitul Italiană - Curs profesional ... [-]

Scurt curs de gătit pentru sănătate în Franța: de la producător

UniLaSalle
Campus Cu normă întreagă 4 - 8 săptămâni May 2019 Franţa Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 mai mult

Curs scurt în Gătitul pentru sănătate în Franța: de la producător [+]

Curs scurt în Gătitul pentru sănătate în Franța: de la producător Obiective

Participa la un program intensiv, interdisciplinar, care combină artele culinare, științele sănătății și practica profesională în timp ce descoperi producția de alimente durabile franceză.

Să câștige experiență practică, internațională în timp ce câștigul salarial credite colegiu. Lăsați-vă în cultura franceză.

Perioada

Cu privire la Programul Campus: 17 mai - 16 iunie 2017 Programul de Internship: nouăsprezecelea iunie - nouăsprezecelea iulie 2017

Cerințele de admitere

Juniori, Seniori sau masteranzi in Life Sciences, Agricultură, Alimentație, nutriție, sănătate publică, Dietetică etc. de la o instituție acreditată.... [-]


Cursul de gătit italian

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italia Salerno

Accademia Leonardo a lansat un proiect numit Cucina di Classe. Proiectul include un curs cu lecții italiene ținute dimineața, urmate de cursuri de gătit predate de șefi care au experiență națională și internațională. [+]

Cursul Cucina di Classe

Accademia Leonardo a lansat un proiect numit Cucina di Classe. Proiectul include un curs cu lecții italiene ținute dimineața, urmate de cursuri de gătit predate de șefi care au experiență națională și internațională./>

Cursul are loc de luni până vineri între orele 9:00 și 14:30 și este împărțit în două părți: de la 9:00 la 11:00, veți participa la un curs italian la Accademia Leonardo, care se va concentra pe vocabularul profesional folosit în bucătărie .

Există o pauză de 15 minute, apoi clasa de gătit va avea loc între 11:15 și 14:15 la Accademia

Bucătăria lui Leonardo. În timpul cursului de gătit, elevii vor avea ocazia să învețe tehnicile de bază ale bucătăriei italiene.... [-]


Curs: Gatit comercial plus Externship

Culinary Tech Center
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 9 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New York White Plains + 2 mai mult

La Centrul Culinary Tech Center , pregătim studenții pentru a recompensa carierele în artele culinare. Prin îmbinarea teoriei cu privire la gătitul comercial cu pregătirea profesională în bucătăriile standard din industrie, suntem în măsură să ajutăm bucătarii profesioniști viitori să învețe abilitățile necesare pentru a concura pentru ocuparea forței de muncă de bază în domeniul culinar. [+]

Prezentare generală

La Centrul Culinary Tech Center , pregătim studenții pentru a recompensa carierele în artele culinare. Prin îmbinarea teoriei cu privire la gătitul comercial cu pregătirea profesională în bucătăriile standard din industrie, suntem în măsură să ajutăm bucătarii profesioniști viitori să învețe abilitățile necesare pentru a concura pentru ocuparea forței de muncă de bază în domeniul culinar.

Gătire Comercială Externship: 600 de ore

Cu accent pe învățarea directă, programul Commercial Cooking Plus Externship evidențiază aspectul practic al preparării produselor alimentare comerciale. Absolvenții acestui program sunt bine pregătiți pentru cariere în restaurante, departamente corporative și alte departamente de servicii alimentare și pentru posturi la nivel de intrare, inclusiv prep cook, bucătar de linie sau garder garder. Cursurile necesare pentru programul Comercial Plus Externship sunt următoarele:... [-]


PAN-ASIAN TRAINING CULINARY

Thai Chef School
Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Thailanda Bangkok

Pentru cei care doresc să învețe abilitățile culinare de bază și cele mai populare mâncăruri thailandeze, chinezești și japoneze. [+]

Profesional - Intensiv - Autentic

Acreditat de Ministerul Educației din Thailanda

Pentru cei care doresc să învețe abilitățile culinare de bază și cele mai populare mâncăruri thailandeze, chinezești și japoneze.

STAGII

Acest program intensiv de instruire de șapte săptămâni este conceput pentru a introduce atât thais, cât și studenții internaționali la abilitățile culinare de bază și pentru a învăța elevii cele mai populare feluri de mâncare thailandeze, chinezești și japoneze. Acest curs este predat în principal în limba engleză. După absolvire, elevii pot alege să lucreze ca stagiari la un stațiune / hotel pentru o perioadă de până la 3 luni. Acesta este un stagiu plătit. Stagiile nu sunt obligatorii. Asistența pentru plasarea în câmpul muncii este oferită gratuit studenților care finalizează cu succes acest curs. Clasele sunt mici, iar o atenție personală este disponibilă.... [-]


Ciocolata franceză

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Franţa Yssingeaux

Un program intensiv de 2 luni pentru a învăța toate tehnicile fundamentale și elaborate ale Artei de Ciocolată și Cofetărie. [+]

Masterat fundamentele artelor de ciocolată și de cofetărie printr-o pregătire profesională intensivă de 2 luni. Veți învăța și aplica tehnicile esențiale ale profesioniștilor pentru a produce ciocolată, cofetărie, produse de patiserie pe bază de ciocolată și piese artistice. Finalizați-vă cursurile de formare cu un stagiu opțional de 1 lună într-o instituție franceză pentru a vă aplica cunoștințele într-un mediu real. Beneficiați de metodele de predare recunoscute la nivel mondial de setări de grupuri mici și de o rată înaltă de practică pentru a optimiza predarea, pentru a realiza o învățare eficientă și pentru a oferi o monitorizare personalizată. CLASA TIP • 80% hands-on • 20% teorie... [-]


Home Professional Program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Cu jumătate de normă 3 luni October 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul Home Professional este un program de 3 luni pentru a ajuta studenții care dețin un loc de muncă cu normă întreagă sau nu pot participa la un program de educație culinară cu normă întreagă, dar care iubesc ambarcațiunile și dornici să urmeze o carieră culinară. [+]

Home Professional Program

Programul Home Professional este un program de 3 luni pentru a ajuta studenții care dețin un loc de muncă cu normă întreagă sau nu pot participa la un program de educație culinară cu normă întreagă, dar care iubesc ambarcațiunile și dornici să urmeze o carieră culinară. Caracteristicile principale ale programului sunt: ​​• Programul este livrat prin intermediul a 40 de clase intensive, de 3 ori pe săptămână seara.

• Programul condensat este derivat din programul profesional și acoperă multe din aceleași tehnici de gătit ca cele acoperite în programele profesionale cu program complet.

• Programul se concentrează pe predarea tuturor tehnicilor fundamentale de gătit și de manipulare a alimentelor și pregătește studenții să devină bucătari profesioniști potriviți pentru poziții de bază (commis) în orice bucătărie de restaurante la nivel global.... [-]


Artisan Pasta 1 săptămână Program

Manuelina Culinary
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână April 2019 Italia Brescia

Pastele au devenit un obiect recurent în meniurile restaurantului din întreaga lume, indiferent de orientarea restaurantului. Pentru consumator, pastele sunt un element de meniu sănătos și gustos, iar pentru bucătari, acesta reprezintă profituri considerabile și un fel de mâncare care nu are nicio limitare, făcând-o întotdeauna ușoară și flexibilă. Fiecare zi oferă lecții complete, în care studenții vor învăța regionalismul, vor înțelege de unde provin pastele și, prin urmare, vor putea alege condimente și sosuri potrivite pentru orice pastă pe care o folosesc. [+]

Prezentare generală a programului

Pastele au devenit un obiect recurent în meniurile restaurantului din întreaga lume, indiferent de orientarea restaurantului. Pentru consumator, pastele sunt un element de meniu sănătos și gustos, iar pentru bucătari, acesta reprezintă profituri considerabile și un fel de mâncare care nu are nicio limitare, făcând-o întotdeauna ușoară și flexibilă. Fiecare zi oferă lecții complete, în care studenții vor învăța regionalismul, vor înțelege de unde provin pastele și, prin urmare, vor putea alege condimente și sosuri potrivite pentru orice pastă pe care o folosesc. Cursul acoperă toate preparatele distinctive: paste uscate, paste proaspete umplute, gnocchi, orez și risotte. Toate felurile de mâncare vor fi propuse prin compararea versiunii tradiționale a rețetei cu reinterpretarea creativă a bucătarului, pentru a le face mai gustoase și mai plăcute din punct de vedere estetic. În această săptămână este un bufet colorat al unuia dintre cele mai apreciate elemente de meniu din Italia.... [-]


Curs scurt de artă culinară italiană

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Cu normă întreagă 3 luni January 2019 Italia Turin

Cursul scurt în domeniul bucătăriei și oenologiei italiene este prezentat în două părți: primul constă în lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii în teren educațional; al doilea, constând într-un stagiu profesional (opțional, care nu este inclus în costurile de abonament), la un restaurant selectat de școală. [+]

Curs scurt în bucătăria și oenologia italiană

Patru săptămâni de lecții teoretice și practice și oportunitatea unei perioade de practică la cele mai bune restaurante italiene

Cursul scurt în domeniul bucătăriei și oenologiei italiene este prezentat în două părți: primul constă în lecții teoretico-practice la sediul ICIF , completate cu excursii în teren educațional; al doilea, constând într-un stagiu profesional (opțional, care nu este inclus în costurile de abonament), la un restaurant selectat de școală.

Cursul scurt este destinat profesioniștilor sau studenților care doresc să urmeze un program de pregătire mai rapidă pe bucătăria tradițională și modernă, cu perspective asupra uleiurilor, otetului balsamic, ierburilor și condimentelor, primelor cursuri tradiționale, brânzeturi, produse de patiserie și vin.... [-]


Diploma mare

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® este câștigat atunci când elevul completează cu succes cursurile de bază, intermediare și superioare atât în ​​bucătărie, cât și în patiserie. În plus, elevul va câștiga o diplomă de bucătărie și o diplomă de patiserie. Studentul va primi, de asemenea, un certificat pentru fiecare curs finalizat cu succes. [+]

GRAND DIPLÔME® este câștigat atunci când elevul completează cu succes cursurile de bază, intermediare și superioare atât în ​​bucătărie, cât și în patiserie. În plus, elevul va câștiga o diplomă de bucătărie și o diplomă de patiserie. Studentul va primi, de asemenea, un certificat pentru fiecare curs finalizat cu succes.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combină programele de bucătărie și de patiserie: Diplome de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 se apasă în fiecare an: ianuarie, aprilie, iunie, octombrie

[-]

Desigur, în catering & gătit (curs culinar)

International Career Institute
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit London

ICI de catering și de gătit desigur, transformă pasiunea într-o profesie extrem de implinita! Mulți oameni s-au inclus mănâncă în activitățile lor regulate dacă pentru a promova relații personale sau profesionale. [+]

ICI a catering și de gătit desigur transformă pasiunea ta într-o profesie extrem de implinita! Mulți oameni s-au inclus mănâncă în activitățile lor regulate dacă pentru a promova relații personale sau profesionale. În plus, nevoia de a avea produse alimentare furnizat de către un profesionist este o necesitate în mai multe rânduri. Prin urmare, va exista întotdeauna locuri de întâlnire pentru un expert culinar priceput ca tine!

Schiță curs Culinărie comerciale - Identificarea și prepararea cărnii Culinărie comerciale - Pregătirea și planificarea alimentară pentru Bufete Culinărie comerciale - Pregătirea și Cook, păsări și vânat Culinărie comerciale - Pregătirea și Cook a fructe de mare Culinărie comerciale - Pregătirea și salate aperitive Culinărie comerciale - Pregătirea caldă și deserturi reci Culinărie comerciale - Se prepară prăjituri, produse de patiserie și alte produse de drojdie Culinărie comercială - Pregătirea Sendvișuri Culinărie comerciale - Se prepară supe Culinărie comerciale - Pregătirea Stocuri și sosuri Culinărie comerciale - Se prepară legume, ouă, făinoasă Vesela Catering Practici de afaceri catering Ocuparea forței de muncă Alimente umane și Nutriție Managementul Bucătărie & Food Planificarea Un meniu băuturi Domeniul de aplicare și natura Servicii Catering Perspectivele de carieră ... [-]

European arte culinare

DCT University Center – Switzerland
Campus Cu normă întreagă 3 luni October 2019 Elveţia Lucerne Vitznau + 1 mai mult

Daca esti pasionat de bucătărie minunată şi caută pentru o educaţie culinar excelent, apoi ia în considerare alegerea de programe la DCT centru culinare europene. [+]

DCT de program cuprinzător de culinare europene de gestionare a fost primul program internaţional să fie acreditate de către Culinară Federaţia Americană (ACF). Conducerea de învăţământ DCT este recunoscută de Asociaţia Mondială a Societăţilor Bucătarilor (WACS), care desemnează DCT ca un membru extraordinar, şi din nou, mai recent, prin ACF care a acordat DCT statutul său Program de exemplare - acest site DCT una din numai 22 de programe în întreaga lume şi singurul program în afara SUA care urmează să fie recunoscute în acest mod pentru standardele sale ridicate în mod constant şi la nivel de excelenţă.

European culinare Arts program de module ... [-]