ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Arte creative 2021 în Statele Unite ale Apa alba în Statele Unite ale Americii

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Programele de artă creativă sunt, în general, concepute în jurul principiilor fundamentale ale unui model de artă selectat. Cu toate acestea, deoarece majoritatea studenților intenționează să obțină studii superioare pentru ocuparea forței de muncă, programele de artă creativă din universități nu numai că promovează o abilitate selectată, dar pot, de asemenea, contribui la dezvoltarea portofoliilor și a referințelor pentru activitatea viitoare.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Whitewater este un oraș în județe Jefferson și Walworth din statul american Wisconsin. Unified School District (WWUSD) Whitewater conține cinci școli.

Solicită Informații Studii de Curs în Arte creative în Statele Unite ale Apa alba în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Arte creative, Apa alba Filter

Artă și design - metale

University of Wisconsin Whitewater
Cursuri
Sept 2021
Engleză

Studioul de metale este echipat cu echipamente de turnare care includ un cuptor mare cu gaz controlat electric și mașini de turnare centrifugă și sub vid, echipamente de fabri ...

Citeste mai mult