ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Animație în Australia 2021

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Dacă aveți un interes în artă și tehnologie considerare un program de masterat în animație. Cu un grad în animație, vă va învăța cum să folosească cel mai recent software pentru a proiecta și de a aduce la viață personaje, decoruri și mult mai mult!

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Studii de Curs de Top în Animație în Australia 2021

1 Rezultate din Animație, Australia Filter

Curs în animație intensiv de 13 săptămâni

Victorian College of the Arts
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
13 săptămâni
Campus

Elevii se pot aștepta la o experiență intensă, practică, aducând la viață desene, obiecte și imagini atât în ​​contexte narative cât și experimentale. Fiecare student lucrează ...

Citeste mai mult