Caută Studii de Curs în Analiza datelor Part time în Oceania 2020

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.Oceania este format din insule din sudul, vestul și c… Citeste mai mult

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Oceania este format din insule din sudul, vestul și centrul Oceanului Pacific, inclusiv Melanezia, Micronezia și Polinezia. Termenul este uneori extinsă pentru a include Australia, Noua Zeelandă, și Arhipelagul Malay.

Contactează Universitățile Cele Mai Bune Studii de Curs în Analiza datelor Part time în Oceania 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
General Assembly
New York, Statele Unite ale Americii +23 Mai mult

Învățați să prezentați și să comunicați informații bazate pe date prin intermediul SQL, Excel și Tableau. Creați vizualizări de date și tablouri de bord.

Învățați să prezentați și să comunicați informații bazate pe date prin intermediul SQL, Excel și Tableau. Creați vizualizări de date și tablouri de bord. -
Cursuri
Part time
10 săptămâni
Engleză
Campus
 
General Assembly
USA Online, Statele Unite ale Americii

Adunați, analizați și spuneți povesti prin date cu SQL, Excel și vizualizare.

Adunați, analizați și spuneți povesti prin date cu SQL, Excel și vizualizare. -
Cursuri
Part time
10 săptămâni
Engleză
Online