86 Curs Programe în America de Sud for 2024

Curs Programe în America de Sud for 2024Filter
    • Rosario, Argentina

    La zi, Part time

    4 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Programul de gestionare a agroindustriilor își propune să instruiască profesioniștii să ia decizii și să ofere instrumente pentru regândirea afacerii.

    • Chía, Columbia

    Part time

    10 ore

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Programul de voluntariat necesită un nivel intermediar de limba spaniolă și un curs de minimum două luni. Exista mai multe alternative de voluntariat în instituțiile care oferă copiilor sau îngrijirea persoanelor în vârstă.

    • Rio de Janeiro, Brazilia

    În campus

    Portugheză

    Centrul de Antreprenoriat și Internaționalizare este un ansamblu de celule și proiecte care oferă studenților Ibmec un mediu pentru a-și exercita abilitățile și abilitățile, cu libertate și autonomie.

    • Guayaquil, Ecuador

    La zi

    1 semestru

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Studenții în semestrul în Programul Ecuador au posibilitatea de a învăța, practica și perfecționeze cunoștințele de limba spaniolă în timpul lor la UEES. Noi oferim șase niveluri de instruire în limba spaniolă, și două niveluri de conținut concentrat de pentru cei cu abilități avansate. Elevii sunt plasate în curs adecvat, în funcție de nivelul lor de demonstrat.

    • São Paulo, Brazilia
    • La Verne, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    La zi

    În campus

    Engleză

    Cunoștințe în logistică adâncească, Operațiuni și controlul calității folosind ca referință conceptul de fabricație slabă (Toyotismul) aplicat la fabrici și servicii.

    • Salvador, Brazilia

    Part time

    1 săptămână

    În campus

    Portugheză

    Obiectivul principal al cursului este de a aduce pe elevi să realizeze abilități bune de comunicare în Portugheză, cu succes. Acest lucru înseamnă că nu numai vor fi predate gramatica și vocabularul, dar, de asemenea, ascultare, citire, scriere și de producție orală, fie în contexte formale sau colocviale. O introducere în modul brazilian de viață, obiceiurile și moravurile sociale, politica și cultura este, de asemenea, o parte importantă a ...

    • São Paulo, Brazilia

    La zi

    În campus

    Acest program are ca scop explorarea o gamă largă de subiecte în limba portugheză, braziliană literatură, literaturi în limba engleză, Literatură Comparată, Studii de traducere, studii culturale. cursurile se vor concentra pe aspecte precum

    • Ipameri, Brazilia
    • Cidade Universitária, Brazilia

    La zi

    3 săptămâni

    În campus

    OBIECTIVE.Pentru a oferi studenților o imagine generală de afaceri în Brazilia, capacitarea lor pentru a iniția acolo activitatea sau pentru cei care au dezvoltat deja propria afacere, poate

    • Bogotá, Columbia

    Învățământ la Distanță

    Management cultural a început să ia așteptare în întreaga lume, de la domeniul de aplicare al fenomenului de globalizare în domeniul cultural a adus ideea unei posibile omogenizare de vamă

    • Recoleta, Argentina
    • Buenos Aires, Argentina

    La zi

    În campus

    Argentina uimitoare producătoare de vin tradiție este obtinerea mai multă atenție internațională decât oricând înainte. Astăzi, acesta este principalul producător de vin din America de Sud (5 în lume), cu peste 1,3 miliarde de litri produse anual.Cunoscut în special pentru profunda sa,

    • Ecuador, Ecuador

    La zi

    În campus

    Engleză

    Campusul USFQ Galapagos oferă studenților internaționali oportunitatea unică de a studia într-unul dintre cele mai curate laboratoare naturale din lume. Programul semestrial Galapagos oferă patru cursuri academice în științe biologice și sociale, toate predate în limba engleză.

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Acest curs combină cursul nostru intensiv de spaniolă dimineața cu cursurile de afaceri după-amiaza. Puteți studia limba spaniolă și, în același timp, puteți afla despre lumea afacerilor din Columbia. Subiectele sunt convenite cu dvs. pentru a vă asigura că materialul este relevant și adaptat nevoilor afacerii dvs. După ce v-ați înscris la curs, trimiteți-ne o listă cu subiectele pe care doriți să le abordați la cursurile dvs. Acoperim aspecte precum marketingul, finanțele, negocierile, aspectele culturale, politice și economice, printre altele, pentru a satisface nevoile care apar în actualul mediu global.

    • 439, 1003, Argentina

    În campus

    Spaniolă

    Lecțiile private de spaniolă ale lui Expanish din Barcelona sunt personalizate pentru a se adapta nevoilor studentului. Profesorul acordă o atenție personalizată și folosește materiale care să răspundă intereselor elevului și obiectivelor de învățare a limbilor străine. Programarea orelor este flexibilă. Există multe opțiuni pentru a vă bucura de lecții private de spaniolă în Barcelona în școala noastră. Puteți alege să luați cursuri atunci când doriți sau să vă înscrieți la cursul Individual 10 sau Individual 20 de lecții. Natura individuală a acestor cursuri vă permite să progresați rapid și să vă dezvoltați abilitățile de limbă spaniolă cu încredere, fiecare sesiune fiind adaptată nevoilor dvs. specifice din cadrul curriculumului.

    • San Nicolás, Argentina

    În campus

    Spaniolă

    CURS INTENSIVO 80 ORE recomandat noilor veniți care trebuie să învețe limba de la început într-un ritm avansat. Metodologia acestui curs și accentul său se concentrează în special pe vorbitorul de portugheză, punând deoparte străinul standard. Conform Cadrului European Comun, acest curs cuprinde nivelurile A1 și A2. Dacă ați studiat spaniola înainte, solicitați testul de nivel. Durata cursului este de aproximativ o lună; este un curs de luni până vineri cu o cursă de 80 de ore, 4 ore pe zi. La sfârșitul cursului, elevii vor susține un test pentru a evalua dacă sunt capabili să intre la nivelul următor. În cadrul acestui curs studenții vor urma următoarele clase: Gramatică Fonetică și muzică Istoria argentiniană cultură și societate Discuții pozitive, printre altele

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Facem să se întâmple cultura O afacere care nu se schimbă mai repede decât mediul său este o afacere care merge înapoi. GP Strategies vă ajută să vă realiniați leadershipul, strategia și cultura organizațională pentru a atinge noi niveluri de succes pe piețe în continuă evoluție. Procesul nostru de schimbare a leadershipului și a culturii ajută organizațiile să devină lideri de piață prin stimularea schimbării, mai degrabă decât prin simpla reacție la aceasta.