ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs de Top în Albania 2019/2020

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Sistemul de învățământ din Albania este împărțit în patru etape cu studii superioare fiind cel mai înalt nivel. Acest învățământ superior a permis tuturor elevilor nativi și internaționale de a alege cariere în funcție de preferințele și abilitățile lor.Instituții care oferă învățământ superior în societatea albaneză asigură că există un luminator de informații pentru toți studenții interesați în istoria țării, tradiția, cultura și actualități

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Albania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Intensiv engleză Programul

Canadian Institute of Technology
Campus La zi 1 semestru Septembrie 2020 Albania Tirana

Scopul Programului intensiv de limba engleza (IELP) este de a pregăti studenții pentru a citi, scrie, vorbi și de a asculta limba engleză pentru a reuși în cursurile universitare. Pe parcursul programului, elevii să se familiarizeze cu activitățile academice și lingvistice întâlnite în mod normal, în studiile de nivel universitar. Printre activități se numără vizualizarea și discutarea prelegeri prin sondaj, ascultare și luarea de notițe, scris academice, lectura de texte academice, gândirea critică, participarea la discuții și seminarii, precum și îmbunătățirea bibliotecii și abilități de cercetare.