ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Engleză de afaceri în Ungaria 2020/2021

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Engleza de Afaceri este predată pentru a-i pregăti pe studenții care intră în afaceri să comunice cu țări și companii din întreaga lume. Studiile pot fi orientate spre abilități cruciale de comunicare, dar și pe termeni comuni și vocabular de afaceri.

O țară fără ieșire la mare în regiunea Europei Centrale cu maghiară ca limbă oficială. Matematică din țară și abordarea stiinta sunt remarcabile. Acesta casele primul din lume Institutul de Tehnologie. Este aici că primul motor cu aburi din Europa a fost construit din nou în 1722.

Studii de Curs de Top în Engleză de afaceri în Ungaria 2020/2021

1 Rezultate din Engleză de afaceri, Ungaria Filter

Programul Intensive De Limbi Străine în Engleză (IELP)

International Business School – Budapest
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
100 ore
Campus

Programul intensive de limbi străine (IELP) a fost rula cu succes de mai mulţi ani acum, la International Business School. Obiectivul său principal este de a pregăti studenţii ...

Citeste mai mult