ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Engleză de afaceri în Oceania 2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Engleza de Afaceri poate acoperi multe aspecte ale limbii engleze legate de afaceri. Vocabularul de afaceri poate fi predat pentru a-i pregăti pe studenți pentru comerțul internațional, și pot fi acoperite și subiecte legate de abilitățile de prezentare și negociere.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Vezi Studii de Curs în Engleză de afaceri în Oceania 2020

3 Rezultate din Engleză de afaceri, Oceania Filter

Engleza de afaceri

Languages Across Borders | Melbourne
Cursuri
<
5 săptămâni
Engleză
Campus

Acest curs va dezvolta capacitatea elevilor de a comunica în limba engleză prin activități cât mai realiste posibil. Acest lucru înseamnă că elevii vor fi învățați sarcini pra ...

Citeste mai mult

Curs: afaceri engleză

Impact English College
Cursuri
Ian 2020
<
La zi
<
5 săptămâni
Campus

Un curs pentru a vă ajuta în pregătirea pentru viață în lumea de afaceri, sau poate pentru continuarea studiilor într-un curs legate de afaceri la nivel de universitate sau co ...

Citeste mai mult

Programul de lucru filtru de vacanță

Phoenix Academy
Cursuri
<
Part time
<
6 săptămâni
Engleză
Campus

Un program de studiu și de lucru pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dvs. de vacanta Visa de lucru și experiența "reală" Australia.

Citeste mai mult