ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Engleză de afaceri 2020 în Statele Unite ale Pulborough în Marea Britanie

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Studiile de Engleză de Afaceri se concentrează pe furnizarea studenților cu abilitățile de comunicare necesare pentru a face afaceri cu vorbitori de limba engleză oriunde în lume. Accentul se poate pune pe relații internaționale, finanțe sau comerț. Pot fi de asemenea acoperite și aptitudinile necesare pentru corespondență, ședințe și prezentări.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză de afaceri în Statele Unite ale Pulborough în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Engleză de afaceri, Pulborough Filter

Engleză generală 21

Chichester College
Cursuri
<
Part time
<
2 săptămâni
Engleză
Campus

Accentul principal al acestui curs este de a vă oferi posibilitatea maximă de a studia limba engleză.

Citeste mai mult