ACADEMICCOURSES

Compară Cursuri în Engleză de afaceri în Irlanda 2020

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

La studiile de Engleză de Afaceri studenții pot învăța bazele vocabularului de afaceri, pe lângă abilitățile esențiale de comunicare folosite în lumea afacerilor la ședințe. prezentări, scrierea rapoarte, negocieri și alte metode de socializare.

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Studii de Curs de Top în Engleză de afaceri în Irlanda 2020

4 Rezultate din Engleză de afaceri, Irlanda Filter

Curs de limba engleză pentru muncă

Bucksmore Homelingua
Cursuri
<
La zi
<
Part time
<
15&nbsp;-&nbsp;30 ore
English
Campus

Cursurile noastre specializate de imersiune executivă sunt predate de profesori profesioniști cu cunoștințe aprofundate în materie sau experiență în carieră.

Citeste mai mult

Evenimente de cursuri de engleză

Birchwater Education
Cursuri
<
Part time
<
10 săptămâni
Engleză
Campus

Dacă limba noastră Flexi nu este potrivită cerințelor dvs., vă puteți alătura cursurilor noastre separate de cursuri de engleză.

Citeste mai mult

Engleza de afaceri

Direct English
Cursuri
<
La zi
<
Part time
<
2 săptămâni
Engleză
Campus

lucru in echipa English sociale Prezentări Negocierea Rezultatul invatatului BULATS

Citeste mai mult

Studiați limba engleză și lucrați în Irlanda

Birchwater Education
Cursuri
<
La zi
Engleză
Campus

Studiu și muncă în Irlanda (6 2) Programul de limba engleză generală. Studenții studiază cursul Trinity Integrated Skills in English, care este conceput pentru a construi o vi ...

Citeste mai mult