ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Engleză de afaceri în Australia 2020

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Engleza de Afaceri poate acoperi multe aspecte ale limbii engleze legate de afaceri. Vocabularul de afaceri poate fi predat pentru a-i pregăti pe studenți pentru comerțul internațional, și pot fi acoperite și subiecte legate de abilitățile de prezentare și negociere.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Studii de Curs de Top în Engleză de afaceri în Australia 2020

3 Rezultate din Engleză de afaceri, Australia Filter

Engleza de afaceri

Languages Across Borders | Melbourne
Cursuri
<
5 săptămâni
Engleză
Campus

Acest curs va dezvolta capacitatea elevilor de a comunica în limba engleză prin activități cât mai realiste posibil. Acest lucru înseamnă că elevii vor fi învățați sarcini pra ...

Citeste mai mult

Curs: afaceri engleză

Impact English College
Cursuri
Ian 2020
<
La zi
<
5 săptămâni
Campus

Un curs pentru a vă ajuta în pregătirea pentru viață în lumea de afaceri, sau poate pentru continuarea studiilor într-un curs legate de afaceri la nivel de universitate sau co ...

Citeste mai mult

Programul de lucru filtru de vacanță

Phoenix Academy
Cursuri
<
Part time
<
6 săptămâni
Engleză
Campus

Un program de studiu și de lucru pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dvs. de vacanta Visa de lucru și experiența "reală" Australia.

Citeste mai mult