ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Engleză de afaceri 2020 în Statele Unite ale Perth în Australia

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Studiile de Engleză de Afaceri se concentrează pe furnizarea studenților cu abilitățile de comunicare necesare pentru a face afaceri cu vorbitori de limba engleză oriunde în lume. Accentul se poate pune pe relații internaționale, finanțe sau comerț. Pot fi de asemenea acoperite și aptitudinile necesare pentru corespondență, ședințe și prezentări.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Vale Canning este în creștere rapidă, și colegii au continuat să apară în fiecare zi. Cel mai popular este Colegiul Valle Canning care a servit poporul din 2004.

Solicită Informații Studii de Curs în Engleză de afaceri în Statele Unite ale Perth în Australia 2020

1 Rezultate din Engleză de afaceri, Perth Filter

Programul de lucru filtru de vacanță

Phoenix Academy
Cursuri
<
Part time
<
6 săptămâni
Engleză
Campus

Un program de studiu și de lucru pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dvs. de vacanta Visa de lucru și experiența "reală" Australia.

Citeste mai mult