$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Studii de Curs în Afaceri asiatice

Cursurile oferă licență sau certificare suplimentară pentru domenii sau locuri de muncă specializate. Cele mai multe sunt disponibile prin colegii, universități și instituții profesionale. Ce este un curs în afaceri din Asia? Extindeți-vă potențialul pentru perspectiva afacerii dvs. cu o perspectivă asiatică. Cele mai multe companii au un accent occidental, dar companiile care ale… Citeste mai mult

Cursurile oferă licență sau certificare suplimentară pentru domenii sau locuri de muncă specializate. Cele mai multe sunt disponibile prin colegii, universități și instituții profesionale.

Ce este un curs în afaceri din Asia? Extindeți-vă potențialul pentru perspectiva afacerii dvs. cu o perspectivă asiatică. Cele mai multe companii au un accent occidental, dar companiile care aleg să se extindă pe piețele asiatice au nevoie de angajați care știu cum să comunice și să lucreze cu o perspectivă diferită de afaceri. Cele mai multe dintre aceste cursuri sau seminarii sunt oferite în Asia cu imersie deplină în practicile și culturile de afaceri din Asia și oportunități de a se conecta cu liderii de afaceri. Din seminariile disponibile de două zile până la cursurile de licențiere de o lună, aceste cursuri oferă o perspectivă internațională.

Învățarea complexității altor culturi și a modului în care aceștia lucrează în domeniile afacerilor, economice și politice îi ajută pe participanții la curs nu numai în situațiile de afaceri, ci și în comunitățile și relațiile interpersonale. Abilitățile manageriale și capacitatea de a discerne factorii de risc economic se referă la toate aspectele afacerii, atât pe plan intern, cât și în străinătate, și pot fi folosite în viața personală a studenților.

Costul participării la unul dintre aceste seminarii sau cursuri variază în funcție de țară și de durata. Persoanele interesate ar trebui să studieze cursul ales împreună cu costurile de zbor, cazare și de alimentație înainte de a lua o decizie.

Un curs de afaceri din Asia pregătește studenții să lucreze cu oameni de afaceri asiatici. Multe companii au o prezență globală sau încearcă să-și intensifice parteneriatul de afaceri și să lucreze cu țări asiatice din China și Japonia în Malaezia. Angajații care posedă cunoștințe complexe despre diferitele norme culturale și despre modul în care asiațienii își desfășoară activitatea sunt adesea mai bine pregătiți pentru a face față acestor tranzacții. Antreprenorii care doresc să își extindă domeniul de aplicare global pot beneficia, de asemenea, de acest curs.

Cele mai multe cursuri sunt oferite în campusurile internaționale într-un format de înscriere pe termen scurt, cu normă întreagă. Extindeți-vă cariera cu o căutare pentru programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
FutureLearn
Seul, Coreea de Sud

Aflați conceptele cheie și cele mai bune practici în domeniul inovării sociale, concentrându-vă pe antreprenorii sociali din Coreea de Sud.

Aflați conceptele cheie și cele mai bune practici în domeniul inovării sociale, concentrându-vă pe antreprenorii sociali din Coreea de Sud. -
Cursuri
Frecvență redusă
6 săptămâni
Engleză
Online
 
Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Kuala Lumpur, Malaysia

Acest seminar de doua zile te va antrena pentru a evalua şi de a gestiona de clienţi în sectorul B2B din Asia.Cursul te invata o abordare structurată

Acest seminar de doua zile te va antrena pentru a evalua şi de a gestiona de clienţi în sectorul B2B din Asia.Cursul te invata o abordare structurată -
Cursuri
Normă întreagă
2 zile
Ian 2022
Campus