ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Administrare, afaceri și economie în America de Nord 2020

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Studierea administrare, de afaceri și economie poate fi un mod inteligent de a obține o înțelegere mai largă de afaceri. Economia se referă la factorii care stau la baza consumului și a producției de bunuri și servicii. Studiile de afaceri cuprind discipline, cum ar fi operațiuni, distribuție, resurse umane, marketing și contabilitate. Administrarea pune mai mult accent pe managementul afacerilor.

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Vezi Studii de Curs în Administrare, afaceri și economie în America de Nord 2020

1 Rezultate din Administrare, afaceri și economie, America de Nord Filter

Programe de consolidare calificare

Computer Systems Institute
Cursuri
<
La zi
<
11 săptămâni
Engleză
Campus

Programele de constructii de îndemânare calculator Institutului Systems oferă o modalitate pentru ca elevii să obțină abilități profesionale necesare în lumea afacerilor. Fiec ...

Citeste mai mult